• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

30.06.2020

17:10

SKOK NOVOOBOLELIH U ZLATIBORSKOM OKRUGU - 48! Najviše obolelih u Užicu!

Društvo

SKOK NOVOOBOLELIH U ZLATIBORSKOM OKRUGU - 48! Najviše obolelih u Užicu!

Podeli vest

U Zlatiborskom okrugu u poslednja 24 sata potvrđeno je još 48 pozitivnih slučajeva na Kovid-19, saopštio je užički Zavod za javno zdravlje

Najveći broj novoobolelih i dalje beleži Užice - 27, 11 ih je iz Požege, po troje iz Nove Varoši, Sjenice i Čajetine i jedan iz Priboja.

Juče je registrovano deset novih slučajeva u Zlatiborskom okrugu.

Doktorka Katarina Ristović iz Zavoda rekla je ranije za Tanjug da većina inficiranih ima blage simptome i lakšu kliničku sliku i dodaje da se oni nalaze u kućnoj izolaciji u trajanju od 14 dana, u toku kojih će se ponoviti test.

Navela je i da se oni sa težom kliničkom slikom zadržavaju na bolničkom lečenju u užičkoj Opštoj bolnici u kovid centru, dok se "najteži" pacijenti šalju u Beograd u jednu od kovid bolnica.

Od početka epidemije, Zlatiborski okrug ima 429 potvrđenih slučajeva infekcije, oporavilo se 158 pacijenata, a umrlo 17.

Užice ima najveći broj obolelih, ali i izlečenih i ukupno je u tom gradu potvrđeno 194 slučajeva zaraze, a oporavljeno 48 pacijenata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija