• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

01.07.2020

12:06

AKCIJA INFORMERA I KOMPANIJE "TUDORS"! Poklanjamo 500 dinara za kupovinu košulja, majica, modnih dodataka...

Društvo

AKCIJA INFORMERA I KOMPANIJE "TUDORS"! Poklanjamo 500 dinara za kupovinu košulja, majica, modnih dodataka...

Podeli vest

Modni brend "Tudors", poznat u svetu muške mode, posebno po košuljama, u saradnji sa dnevnim listom Informer, organizuje poklon-akciju

Na naslovnoj strani vikend izdanja Informera, 4. jula, biće objavljen vaučer u vrednosti od 500 dinara.

Foto: Promo

Vaučer možete da iskoristite u prodavnicama "Tudors" od 6. do 12. jula, a važi za sve proizvode, sem na akciju popusta na tri kupljena proizvoda

Ovaj vaučer moći ćete da iskoristite za kupovinu u prodavnicama "Tudors" od 6. do 12. jula.

Kupon važi za sve artikle, uključujući i one na sniženju, sem na akciju popusta na tri kupljena proizvoda.

"Tudors" je lider u proizvodnji košulja za muškarce svih godina i modnih pravaca, a nudi i polo majice, džempere, rolke i veliki izbor aksesoara - kravate, leptir-mašne, tregere, kaiševe, donji veš i drugo.Prodavcu na kasi predajte poklon-vaučer i račun će vam biti umanjen za 500 dinara.

Foto: Promo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija