• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2020

15:05

(VIDEO) NAJNOVIJI PODACI! EVO KOLIKO SE SRBA ZARAZILO KORONOM NA LETOVANJU!

Društvo

(VIDEO) NAJNOVIJI PODACI! EVO KOLIKO SE SRBA ZARAZILO KORONOM NA LETOVANJU!

Podeli vest

U Republici Srbiji do 15 časova 25. septembra 2020. godine registrovana su ukupno 33.238 potvrđena slučaja kovid 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 7.422 osobe od kojih je 75 pozitivno. U poslednja 24 sata preminula je jedna osoba

Do 15 časova u Republici Srbiji na koronavirus testirane su ukupno 1.106.444 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Na respiratorima su, baš kao i juče, 22 pacijenta, što je podatak koji najviše ohrabruje.

Ukupan broj preminulih je 746.

Ukupno je 32.000 naših građana prijavljeno, koji su se vratili u Srbiju.

- Kod njih 45 je, posle popunjavanja testa dobijen skor koji je ukazivao na prisustvo respiratorne infekcije i oni su dalje upućeni u kovid ambulantu - navela je dr Kisić-Tepavčević.

Nakon ulaska u zemlju, svi naši građani su u obavezi da se u naredna 24 sata prijave na portal e-zdravlje, podsetila je ona.

Dr Zoran Gojković naveo je da je trenutno 14 osoba na intenzivnoj nezi u KC Vojvodine, a da je troje pacijenata na respiratoru.

- Maksimalno se radi na skraćivanju lista čekanja - naveo je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija