• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.12.2020

15:35

KORONA I DALJE NAJVIŠE NAPADA U BEOGRADU, ALI NI U OSTALIM DELOVIMA SRBIJE NIJE NIŠTA BOLJE!

Društvo

KORONA I DALJE NAJVIŠE NAPADA U BEOGRADU, ALI NI U OSTALIM DELOVIMA SRBIJE NIJE NIŠTA BOLJE!

Podeli vest

Četiri najveća grada u Srbiji i dalje beleže najveći broj zaraženih korona virusom. Situacija, međutim, nije ništa bolja ni u ostalim, manjim gradovima u našoj zemlji

 

Beograd i dalje prvi na listi sa 1.778 novih slučajeva, što je za oko 200 više u odnosu na juče. Na drugom mestu je Novi Sad gde je registrovano 540 pozitivnih pacijenata.

U Nišu je zabeleženo 330 novih slučajeva, a ovaj gradKORONA u stopu prati Kragujevac sa 302 novoobolela.

Na listi sa više od 200 zaraženih upisalo se Kraljevo gde je registrovano 244 novozaraženih, dok u Pančevu ima 211.

U Čačku je 185 novih slučajeva, u Subotici 168, dok je u Valjevu 165. Dalje se nižu gradovi Šabac sa 140 novoobelelih i Vranje sa 134, dok je u Užicu registrovano 108.

U ostalim gradovima zabeleženo je manje od 100, te tako u Leskovcu ima 95 novozaraženih, u Zrenjaninu 88. Za nijansu manje je u Kruševcu (83), kao i u Bačkoj Palanci (81).

U Pirotu je registrovano 79 novih slučajeva, u Prokuplje 75. Sledi Smederevo sa 75, dok je u Trsteniku 73 pozitivnih pacijenata. U Boru je registrovano 70, dok u ostalim gradovima u Srbiji ima manje od 70 novoobolelih.

Podsetimo, u poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 20.514 osoba, njih 7.818 je pozitivno, dok je nažalost 57 osoba preminula.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut" na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 289 pacijenata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija