• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: thesun.co.uk / Informer

10.12.2020

12:21

PUKLI FEJSBUK, MESINDŽER I INSTAGRAM! Milioni korisnika nemaju pristup društvenim mrežama!

Društvo

PUKLI FEJSBUK, MESINDŽER I INSTAGRAM! Milioni korisnika nemaju pristup društvenim mrežama!

Podeli vest

U četvrtak nakon 22:00 časa u Velikoj Britaniji, pristiglo je na hiljade žalbi jer su kako navode neki korisnici, aplikacije Fejsbuk, Mesindžer i Instagram prestale sa radom

Ove tri aplikacije su u vlasništvu Fejsbuka i kako navode neki korisnici, one su misteriozno prestale da rade. Dovn Detektor je u četvrtak nakon 22:00 časa prijavio na hiljade žalbi u Velikoj Britaniji zbog predpostavke da su Fejzbuk, Mesindžer i Instagram prestali da rade za pojedine korisnike.  

Kako se predpostavlja, aplikacije nisu prestale da rade za sve korisnike, već samo za neke. Oni koji su problem prijavili, istakli su da ne mogu da prime nijednu poruku, a pojedini su tvrdili da ne mogu ni da se prijave. 

Foto: pixabay.com

Na društvenoj mreži Tviter, korisnici su objavljivali svoje probleme povodom gore navedenih aplikacija. 

- Da li nečiji Fejzbuk ili Instagram trenutno radi - žalio se jedan korisnik. 

- Ne mogu da pristupim ni većini svojih poruka na Mesindžeru jer su trenutno nedostupni - napisao je nezadovoljan korisnik.

Mejet je korisnik koji je istakao da ne može da pristupi aplikacijama i upitao javnost šta se događa. 

Foto: printscreen

Još jedan korisnik koji je bio besan zbog nastalog problema je rekao: 

- Mesindžer je prestao sa radom kada sam pokušao da pristupim svojim poruka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija