• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

20.12.2020

19:39

NAIŠLI SMO NA DUBOK SNEG, A ONDA... Oglasio se Stefan Rusov i otkrio detalje nestanka: Svuda je bila pustoš, mrkli mrak...

Društvo

NAIŠLI SMO NA DUBOK SNEG, A ONDA... Oglasio se Stefan Rusov i otkrio detalje nestanka: Svuda je bila pustoš, mrkli mrak...

Podeli vest

Stefan Rusov i Milica Mirjanić su pronađeni, više od 40 sati nakon što su nestali na Beljanici. Srbija je strepela za sudbinu dvoje mladih, dok je veliki broj policajaca i volontera tragao za njima

Nakon što su pronađeni, novinar "Večernjih novosti" je razgovarao sa Stefanom, koji je premoren nakon dana i noći provedenog u planini.

- Malo me je sada popustio adrenalin, i sustigao me je umor. Dobro smo i Milica i ja, sve je sada u redu - rekao je Stefan, i dodao:

- Ne bi se dobro završilo da nismo naleteli na kolibu. Bio je mrkli mrak, samo smo uleteli unutra. Mislili smo da ćemo naći neke meštane u okolini, međutim svuda je pustoš tamo, nije bilo apsolutno nikoga.

Mladić je rekao da se kola nisu pokvarila, već su tokom vožnje naleteli na duboki sneg, pa da ne bi trošili gorivo na grejanje, rešili su da se sklone na sigurno, u kolibu.

- Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u potrazi, i medijima koji su digli buku i na taj način pomogli potragu - rekao je na kraju Stefan.

Foto: Gorska služba spasavanja Srbije

Milica Mirjanić i Stefan Rusov sa svojim spasiteljima

U potrazi je učestvovalo ukupno 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika PU Jagodina, četiri iz PU Bor, četiri iz Uprave kriminalističke policije i dva pripadnika PU Kragujevac.

Takođe, pripadnik SVS bio je angažovan i na pretrazi terena iz vazduha, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice koji su pretražili više lokacija uz tok reke Resave, Kanjon reke Resave, mesta Debeli i Jelovi potok kao i obilazak vrha Benjanice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nišlija

pre 3 godine

Sve bih vam ovo naplatio,pa bi ste sledeći put razmislili da li ćete pežoom 207 u planinu.

Ivan

pre 3 godine

Resila deca da se igraju Ber Grilza. Kada imate ovakve koji se glupiraju pa se napravi panika u svim medijima, to im treba naplatiti

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija