• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMER

10.05.2021

17:20

VAN SVAKE PAMETI! MASER SAVA KNEŽEVIĆ (23) EKSPERIMENTISAO I NA PORODICI! Lažni hirurg stidne dlake presađivao ocu na glavu?!

Društvo

VAN SVAKE PAMETI! MASER SAVA KNEŽEVIĆ (23) EKSPERIMENTISAO I NA PORODICI! Lažni hirurg stidne dlake presađivao ocu na glavu?!

Podeli vest

Otac Đorđe Knežević (49) slepo je verovao sinu Savi da je završio fakultet i prepustio mu je da ga leči od ćelavosti. Oslovljavao ga je sa "moj doktor"

Lažni hirurg Sava Knežević (23) u svojim umobolnim "operacijama" za pokusnog kunića, pored desetine unakaženih žena i muškaraca, koristio je i svog oca Đorđa, kome je stidne dlake presadio na glavu!?!

Koliko je slepo verovao svome sinu, govori i činjenica da se ovim "podvigom" njegov otac Đorđe hvalio kolegama na poslu. Cela očeva kompanija u Batajnici danima je prepričavala slučaj kako njihovom "kolegi sada na glavi rastu dlake sa međunožija"!

Da skandal bude veći, iako je lažnom doktoru majka Danijela bila podrška u svemu, nesrećni otac je izgleda tek poslednji saznao da mu je sin prevarant i lažov. Verovao je da Sava zaista ima fakultet i da poseduje originalne diplome!?!

Kolege ga ismevale

Đorđe je toliko bio ponosan na Savu, ističu očeve kolege, da ga je umesto sa "sine" oslovljavao samo sa "doktore".

Sava imao i saučesnicu Ninu

Pored majke i mnogih poznatih lekara sa licencom koji su radili u ilegalnoj ordinaciji, a o kojima će Informer pisati narednih dana, Savi je najveća podrška bila i izvesna "dr Nina Mićić", za koju se pričalo da mu je bila devojka.

Foto: Informer

Osim moralne podrške, ona je asistirala u "operacijama", odakle su često na društvene mreže kačili "selfije". Da li je i ona sa njim svesno unakazila pacijente i šta je po struci, utvrdiće istraga. Ona se do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive.

 

- Nažalost, Đorđe za većinu prljavih stvari koje su radili Sava i njegova majka Danijela nije ni znao, sve donedavno, kada je Informer otkrio za koga se predstavlja njegov sin. On je slepo verovao da je njegov prvenac najbolji stručnjak i da je završio fakultet. A ovaj mali pored fakulteta nije ni prošao. Tek kada se digla prašina po medijima, Đorđe je počeo da shvata neke stvari. Kada je izbila afera, uzeo je godišnji odmor. Iako se cela porodica krije od policije, on je dolazio do firme da se pravda kolegama kako ništa nije znao šta su Sava i njegova majka Danijela radili. On je o sinu pričao kao o Bogu. Hvalio se koliko posla ima, koliko para zarađuje, kako mu dolaze pacijenti iz cele Evrope. Do te mere je išao da se dičio time što na njemu vežba i što mu je on bio "pacijent za mnoge intervencije". Najveći blam je bio kada je došao na posao i pohvalio se novom kosom. Šok je usledio tek kada nam je otkrio kako mu je sin odradio novu intervenciju, jer se hvalio kako mu je "dr" Sava stidne dlake presadio na glavu?! - otkriva kolega Savinog oca.

Foto: Informer

Protiv zakona

Da ovakav način rada nikako ne priliči nekome ko je završio fakultet i ko uopšte poznaje estetsku hirurgiju, upozorava i naš poznati plastični hirurg prof. dr Dimitrije Panfilov.

Od cvećarke do dr Nele

Foto: Informer

Danijela Knežević (49), majka kaspina sa Terazija, na svom Fejsbuk profilu okačila je fotografiju iz svoje cvećare i ponosno se slikala pored svojih buketa.

Foto: Informer

Ono što "bode oči" jeste što je u opisu slike Danijela poručila da je došao kraj njenom radu i da zatvara cvećaru. Iako su se svi pitali zašto, ona naravno pravu istinu nije otkrila. Svoj cvetni biznis morala je da okonča da bi svom sinu u ilegalnoj ordinaciji po potrebi glumila malo medicinsku sestru, a malo doktorku Nelu, što potvrđuju i fotografije na kojima je upravo Danijela.

- Moram priznati da sam šokiran saznanjima šta su sve radili ovaj dečko i svi njegovi pomagači, a pre svega majka! To je van svih okvira zakona, života, nauke... Od kada je sveta i veka imamo i kriminalce, i lopove, ubice, prevarante. Ali ovaj momak je fenomen koji se ozbiljno poigrao sa celim sistemom, a pre svega za životima i zdravljem ljudi - ogorčen je prof. dr Panfilov.

Ovaj naš stručnjak osvrnuo se i na jezivi potez presađivanja stidnih dlaka na glavu:

- Šokiran sam! Meni je ispod časti to uopšte da komentarišem. To još jednom potvrđuje da on nema ni diplomu, ni zvanje, ni znanje. To se ne radi. To je van svake pameti. Nikada u životu nisam čuo da je to neko uradio. Za transplantaciju kose uzima se koren dlake sa potiljka, jer su tu najveće rezerve. Kao, drugo, za tu intervenciju je potreban poseban materijal, instrumenti, posebni uslovi. Ovo je za ozbiljne sankcije!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Pa dobro, dali je kasapin uhapšen? Dali mu je zabranjen bilo kakav rad ili s sve svodi na tatu i mamu koji se "stide" šta im je njihova draga bitanga uradila? Informer o ovom piše kao da je to dobar štos i dalje nikom ništa. Ima li neko bar malo pameti? A i lekari neka uče malo kako se rade operacije, kad već ne znaju da osude ovog budalu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija