• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2021

17:16

Atlantic Grupa prvi regionalni strateški partner Bari Kaleboa: Nastavljamo da jačamo potrošačko iskustvo u kategoriji čokolade

Atlantik grupa

Društvo

Atlantic Grupa prvi regionalni strateški partner Bari Kaleboa: Nastavljamo da jačamo potrošačko iskustvo u kategoriji čokolade

Podeli vest

Atlantic Grupa i Beri Kalebo, vodeći svetski proizvođač visokokvalitetnih proizvoda od čokolade i kakaoa - sklopili su juče ugovor o saradnji, koja će unaprediti proizvodnju i kvalitet Atlanticovog etabliranog portfolija u asortimanu čokolada, pod brendom - Atlantic Štark, čija tradicija u Srbiji datira još od 1922. godine

Partnerstvo sa Beri Kaleboom u potpunosti je u skladu sa strateškim prioritetom Atlantic Štarka da se usredsredi na dalji razvoj portfolija čokolade, ulaganjem u nove tehnologije i istraživanjem novih partnerstava.

„Radujemo se bliskoj saradnji sa timom Beri Kaleboa u različitim oblastima i siguran sam da naše partnerstvo može doneti mnogo dobrih benefita za obe naše kompanije, a sve sa jedinim ciljem da našim potrošačima i kupcima ponudimo nova uzbudljiva čokoladna iznenadjenja. Srećna je okolnost i to da novo partnerstvo u razvoju tržišta čokolade možemo objaviti upravo na svetski Dan čokolade. “, rekao je tom prilikom Marko Njavro, generalni direktor kompanije Atlantic Štark.

Atlantic Štark je prvi regionalni strateški partner Bari Kaleboa, koji će se snabdevati iz nove fabrike u Novom Sadu, a isporuke će obuhvatiti i kakao sa certifikatom Cocoa Horizons, inicijative za održivost, čija je misija da se poboljša egzistencija farmera kakaoa i njihovih zajednica, promocijom održivog preduzetničkog uzgoja, poboljšanjem produktivnosti i razvoja zajednice, koji štite prirodu i decu.

Foto: Atlantik grupa

O kompaniji Barry Callebaut (vvv.barri-callebaut.com):

Sa godišnjom prodajom od oko 6,4 milijarde evra u fiskalnoj 2019/20. Godini, kompanija Barry Callebaut iz Ciriha je vodeći svetski proizvođač visokokvalitetne čokolade i kakao proizvoda - od izvora i prerade kakao zrna do proizvodnje najfinijih čokolada. Grupa upravlja sa više od 60 proizvodnih pogona širom sveta i zapošljava više od 12.000 ljudi.

Kako bi pomogao oblikovanju održive budućnosti kakaoa i čokolade, Barri Callebaut je osnovao Fondaciju za kakao horizonte kao sredstvo za povećanje uticaja i podsticanje promena na terenu u zajednicama koje uzgajaju kakao. Fondacija sarađuje sa farmerima kako bi razumela i rešila njihove izazove i omogućila im da imaju pristojne mogućnosti za život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija