• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

09.07.2021

07:11

RHMZ se noćas oglasio i izdao upozorenje za petak, 9. jul!

Društvo

RHMZ se noćas oglasio i izdao upozorenje za petak, 9. jul!

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će u Srbiji danas biti veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 37 stepeni Celzijusa

U košavskom području duvaće umeren i jak, jugoistočni vetar, a na jugu Banata i sa olujnim udarima - od 18 do 22 metra u sekundi. Uveče će vetar biti u slabljenju, objavljeno je rano jutros na sajtu RHMZ. U celoj zemlji, sem istočne Srbije, na snazi je narandžasti meteo alarm, koji označava opasno vreme.

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo. Po podne i uveče na severu, zapadu i jugozapadu, uz promenljivu oblačnost, mestimično se može očekivati kiša, pljuskovi i grmljavina. Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 17 C do 26 C, a najviša dnevna od 34 C do 37 C. U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar umeren povremeno i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju.

Jutarnja temperatura oko 26 C, a najviša dnevna oko 35 C. Tokom noći u pojedinim delovima grada, uz lokalni razvoj oblačnosti, moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

Foto: printskrin RHMZ


Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u subotu biti promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Zatim pretežno sunčano i ponovo toplije, u nedelju i ponedeljak sa ređom pojavom pljuskova, a od četvrtka promenljivo i nestabilno povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija