• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2021

20:08

VUČIĆEVIĆ ZA TV PINK: Bjelogrlićev napad đilasovski mediji koriste za brutalnu kampanju i spinovanje!

printscreen

Društvo

VUČIĆEVIĆ ZA TV PINK: Bjelogrlićev napad đilasovski mediji koriste za brutalnu kampanju i spinovanje!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostujući u specijalnoj emisiji na TV Pink povodom napada Dragana Bjelogrlića na uglednog reditelja Dragana Gagu Antonijevića rekao je da je u pitanju brutalan napad koji se od strane đilasovskih medija koristi za potrebe spinovanja

- Na snimku se vidi da Antonijević i Bjelogrlić nisu imali nikakav kontakt. Pogledajte snimak, Gaga nikako nije mogao da vidi da mu Bjelogrlić prilazi. Ovi đilasovski portali pokušavaju da prikažu Bjelogrlića kao žrtvu. Pa pogledajte, on je uputio više udaraca, mi smo izbrojali 12 udaraca. On je mogao da ga ubije tamo. Ovo je strašna, najprljavija kampanja. Da ne verujemo snimku samo i da ne verujemo Antonijeviću, imamo izjave svedoka koji kažu da se gospodin Atnonijević nikako nije obratio Bjelogrliću. Mi smo danas zvali glumce da komentarišu ovo nasilje Dragana Bjelogrlića. Znate li da nemamo nijednog glumca koji je osudio ovaj napad. Recimo, imamo glumca Marka Živića koji kaže da je Gaga to zaslužio. Znate zašto to rade, zato što se plaše. To je klan. Oni se svi boje za svoj posao. To je napravio taj Bjelogrlić. Ovo je brutalan napad. Da je viteški prišao i rekao "Ajde, ustani, da rešimo to napolju". A ne ovako, kao najcrnjeg neprijatelja, starijeg čoveka, koji je u podređenom položaju. Našli su mu 1,15 promila alkohola i psihoaktivne supstance. Neka Biljana Lukić, službenica Dragana Đilasa kaže da nema potrebe za pritvorom - rekao je Vučićević.

Nakon toga, glavni i odgovorni urednik Informera pročitao je komunikaciju novinarke svog lista, na šta Lekić odgovara njoj da je gora od prostitutke.

- Taj isti Slaviša Lekić posle ove komunikacije objavio je i broj telefona naše novinarke Dejane Kljajić i meni šalje uvredljive poruke - rekao je Vučićević.

Foto: printscreen

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera

- Ovo je deo šire kampanje. Bjelogrlić svuda glumi neku pravovernost i opoziciju, a Gaga Antonijević je kriv što je snimio film koji se njemu ne sviđa. On je rekao njemu "Je*ala te Dara iz Jasenovca" - kaže glavni i odgovorni urednik Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Banne

pre 2 godine

Na kojoj je dubini dno po kom je taj Lekić u stanju da gmiže.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

"... руке ти се позлатиле...", изговара сладолеџија Обрен (Милутин Бутковић) музичару / лопову Попају (Александар Берчек), у ТВ серији "Балкан експрес 2", приликом достављања два леша (Немац, кога је убила Тетка / Оливера Марковић и љотићевац, кога је убила Данка / Ема Беговић) за испоруку Бошку (Милан Штрљић). Поред Александра Ђорђевића, серију је режирао и Предраг Антонијевић (са Милошем Радовићем).

Kleka

pre 2 godine

Šta reći, Vučićević će nekom da izvuče jezik, xexe.., poltron, uvlaka, jajara

Jelena

pre 2 godine

Strašno je vređati nekog, a još strašnije fizički se obračunava ti sa bilo kim. Svako neka snosi odgovornost za svoje postupke, a svakako ima boljih načina za rešavanje konflikta

Mark

pre 2 godine

Sramota šta radi Bjelogrlić i njemu slični. To je slika i prilika Đilasovske Srbije, intersne grupacije koja živi i radi samo za pare i svoj džep. Sramota.

Suncica

pre 2 godine

Nasilje Dragana Bjelogrlica je za svaku osudu i strasno je sto je takvim ponasanjem potvrdio svoju zavist i ljubomoru na uspehe Gage Antonijevica.

Dara iz jasenovca

pre 2 godine

Ma se*eš mu se na jezik, kikirezu treba gršu izvadit.

Car

pre 2 godine

Bjelogrlica treba strpati u zatvor sa pederima, tu mu je i mesto. Lako se tuci sa starijim i nejacim od sebe, stvarno je hrabar.

vlax

pre 2 godine

odvratni vucko jos odvratniji portal i najbolji lizac guzice a vucica.

Marijana

pre 2 godine

Pljunuo je na svoju karijeru i pokazao kakav je olos!

Dijana

pre 2 godine

Nije smeo sebi da dozvoli ovakav skandal! Čovek koji je takav umetnik! Skroz se osramotio!

Ivana

pre 2 godine

Dragan Bijelogrlić je bio pripit ovo je zaista strašno koliko su našu državu uništili. Srbija je na pravom putu razvoja, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane.

Dragan

pre 2 godine

Najoštrije osuđujem svaki vid pretnji i nasilja.

Dragan

pre 2 godine

Na ovome se ne sme završiti i nasilje treba najstrožije sankcionisati.

Lola

pre 2 godine

Vučić, Rešite dilovanje droge. To ne radi Dragan Bjelogrlić već alkohol i droga. Sva ubistva, silovanje, agresije, saobraćajne su posledice konzumira je droge.

Jovana

pre 2 godine

Svaki vid nasilja treba najoštrije osuditi i kazniti.

Ana

pre 2 godine

Nedopustivo je da se bilo ko a posebno jedan glumac koji je u svetu kulture ovako ponaša.

Normalac

pre 2 godine

Mudonja zašto si obrisao poslednju rečenicu od sinoć gde poručuješ da treba iščupati jezik Bjeli? A junačino? Koji ti je bezobraznik zavrnuo uši? Kako ćeš samo goreti u paklu zbog svojih sramnih nepočinstava.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija