• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

03.01.2022

21:24

NESTALI MLADIĆ SVE OBJAVLJIVAO NA INSTAGRAMU! Kačio snimke na kojima skače u vodu, "ŽIVI BOGOVSKI, NE OČEKUJ NIŠTA"!

printscreen

Društvo

NESTALI MLADIĆ SVE OBJAVLJIVAO NA INSTAGRAMU! Kačio snimke na kojima skače u vodu, "ŽIVI BOGOVSKI, NE OČEKUJ NIŠTA"!

Podeli vest

Nestali splićanin Matej Periš na svom Instagram nalogu i ranije je objavljivao snimke na kojima se vidi da je veom vešt plivač i da je skako u more i sa velikih stena

Spekuliše se da je momak iz Hrvatske nakon burne noći provedene u beogradskom klubu „Gotik“ skočio u Savu, pa zbog toga pripadnici rečne policije pretražuju ovo područje.

Sumnja se da se utopio u vodi, međutim snimci sa njegovog profila na Instagramu pokazuju da je Periš bio odličan plivač. Kako kažu, trenirao je vaterpolo i ceo život je bio u vodi.

Foto: printscreen

Matej skače u more

Njegov otac, Nenad Periš demantovao je da se na snimcima iz Save nalazi njegov sin:

- Na snimcima na kojima trči i zaustavlja taksi je moj Matej, to vam mogu potvrditi. Dalje ne želim to više komentarisati. Treba prepustiti policiji da odradi svoje jer se na ovakav način, ubacivanjem i nekih drugih snimaka, samo otežava potraga. Ti policajci moraju se probiti kroz šumu sniimaka, sve to pregledati, takve stvari im sigurno ne pomažu. Još jednom želim iskazati veliku zahvalnost MUP-u Srbije, mislim da vrlo profesionalno rade svoj posao - rekao je Periš.

Foto: printscreen

Matej Periša u vodi

On je ipak potvrdio da je sina prepoznao na klipovima iz centra Beograda na kojima se vidi kako Matej unezvereno zaustavlja taksi i trči kroz grad.

Matej Periš nestao je 31. decembra kada je usred žurke izašao iz beogradskog kluba “Gotik”. Od tada mu se gubi svaki trag. On je bio u društvu nekoliko drugara, koji su i prijavili njegov nestanak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gedza

pre 2 godine

ne postoji splicanin koji nije skocio sa ove stene...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija