• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

04.01.2022

08:08

REKONSTRUKCIJA KRETANJA MATEJA PERIŠA! EVO ŠTA SE SVE DOGODILO U NOĆI NESTANKA!  (FOTO/VIDEO)

Instagram

Društvo

REKONSTRUKCIJA KRETANJA MATEJA PERIŠA! EVO ŠTA SE SVE DOGODILO U NOĆI NESTANKA! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Matej Periš (27) iz Splita, koji je za novogodišnje praznike došao sa društvom u Beograd, nestao je u noći između 30. i 31. decembra

Potraga za njim traje već danima, a danas su se pojavili snimci nastali kobne večeri na kome se vidi mladić, na kojima je Matejev otac Nenad Periš, prepoznao svog sina, sa izuzetkom snimka plivanja.

Na snimcima se vidi momak koji je više od sat vremena trčao Beogradom. Mladić koji izgleda kao Matej Periš imao je crnu majicu kratkih rukava, farmerke i patike. Na početku video-zapisa može se videti kako mladić trči Karađorđevom ulicom, pa zatim ide na Savsku promenadu gde je snimljen oko 1.47 sati gde trči ka Beogradu na vodi.

Foto: Instagram

U narednih nekoliko snimaka koji su skinuti sa nadzornih kamera vidi se kako mladić nakon toga u Karađorđevoj ulici ispod Brankovog mosta na raskrsnici zaustavlja taksi vozilo i pokušava da uđe u auto. Na snimku se može primetiti kako on pokušava da otvori vrata taksija, ali su ona zaključana, pa se ne zna da li je taksista bio zauzet ili nije hteo da ga primi.

Nakon toga mladić i dalje nastavlja da trči i prema snimcima koji su nastali u 2.51 sat može se videti kako ulazi u vodu. Na sledećem snimku vidi se kako neko ili nešto pliva ili pluta Savom koja je izuzetno brza.

Otac nestalog Mateja Periša, koji se nalazi u Beogradu, rekao je da je njegov sin na svim snimcima, izuzev onog na kome se vidi kako nepoznata osoba pliva u reci.

- Uz snimke na kojima je on se dovode u vezu i neke koje nemaju nikakve veze s Matejem i ne znam zašto se to radi. Ja za snimak na kojoj neko pliva u Savi nikada nisam rekao da je na njoj Matej. Uopše ne verujem da je to snimak od te večeri. Ja sam se interesovao jer me to zanimalo koja je temperatura vode bila te večeri i bila je pet stepeni. Ja sam vaterpolista, ceo život sam u vodi i nema šanse da tako plivate na temperaturi od pet stepeni ni u ronilačkom odelu, kamoli bez - kazao je Nenad Periš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vilma

pre 2 godine

Traljava informacija. Mladić koji trči gradom ima BELE patike. Matej je nosio CRNE patike sa belim djonom. Znači nije on trčao nego ko zna ko. Molimo se za brzi prolanalak ovog divnog mladog čoveka da bude živ i zdrav svojoj porodici.

milomir

pre 2 godine

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/230925/takvog_lazova_srbija_nije_vidjela_ovo_su_najvece_lazi_aleksandra_vuchica_u_2021_godini.html

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija