• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.01.2022

08:12

UPALJEN METEO ALARM! Spremite se za EKSTREMNO NISKE temperature i SNEG - Stiže debeli minus!

Beta

Društvo

UPALJEN METEO ALARM! Spremite se za EKSTREMNO NISKE temperature i SNEG - Stiže debeli minus!

Podeli vest

Zbog ekstremno niskih temperatura, snega i leda, danas je u većini Srbije na snazi žuti meteo alarm

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, mestimično sa snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Jutarnja temperatura od -9 do -2, najviša dnevna od -1 do 3 stepena.

Zbog ekstremno niskih temperatura, snega i leda, danas je u većini Srbije na snazi žuti meteo alarm, dok je jedino na Kosovu i Metohiji upaljen narandžasti.

Nedelja

Promenljivo oblačno i hladno sa periodima sunčanog vremena. Lokalna pojava snega očekuje se uglavnom u planinskim predelima. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i u planinskim predelima povremeno jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -9 do -2 stepena, a najviša od -1 do 3 stepena.

Ponedeljak

Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana hladno, u većini mesta ledeni dan. Na severu Srbije pretežno sunčano, a u brdsko-planinskim predelima promenljivo oblačno. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -12 do -4 stepena, a najviša od -3 do 1 stepen.

Utorak

Ujutro umeren i jak mraz. U toku dana umereno oblačno, hladno i veći deo dana suvo. Uveče i noću ponegde provejavanje slabog snega. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -14 do -6 stepeni, a najviša od -4 do 2 stepena.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija