• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jasmina Vujadinović

31.03.2022

22:33

UDAVALA SE ČAK DVA PUTA! BRZO SU USLEDILI I RAZVODI! A sve zbog...ŠTA MISLITE ČEGA?

alo.rs

Društvo

UDAVALA SE ČAK DVA PUTA! BRZO SU USLEDILI I RAZVODI! A sve zbog...ŠTA MISLITE ČEGA?

Podeli vest

Milica se udavala dva puta. I nije imala sreću da za svadbu dobije vredne poklone ili novac koji ne bi bio kao za dečji rođendan. Nije da je gledala poklonu ''u zube'', već se ispostavilo da su joj gosti cicijašenjem izmalerisali

 Milica iz Nove Pazove, koja se javila portalu Informer.rs požalila se da se udavala dva puta, ali da ni jedanput nije bila zadovoljna poklonima koje je dobila.

-Prvi puta kada sam se udavala, pozvali smo samo užu rodbinu i prijatelje. Svadbeno veselje smo napravili u nekoj birtiji pored auto-puta. Hteli smo da prođemo jeftinije - priča Milica.

Ali, restoran je bio ekstra, klopa takođe, velika bašta i sve to. Jedino nije bilo vatrometa.

-I nije se pucalo. Mislim, nije da volim oružje, nego znate kako kažu stari - tako se rasteruju zle sile. Jok! Niko ni da čuje. Izem ti svadbu kad se mladi ne ispunjava želja - reče tužno Milica za portal Informer.rs

 

Foto: foto: baštabalkana.rs

Bez crkvenog venčanja nema prave svadbe

 

Džangrizava majka

Pa, još je tu bila i njegova džangrizava majka, koju je svaki čas morala da vodi u toalet.

-A što se tiče poklona, čista katastrofa! Dobili smo jedan ogroman multipraktik (koje koriste u restoranima), nekoliko šerpi bez poklopca (verovatno sa Buvljaka) i par peškirića (verovatno ako se upiškimo da ih imamo pri ruci) - ljutito će Milica.

E, onda nije ni čudo što je taj brak doživeo fijasko. Svadbeni pokloni kupljeni ''kao od bede'' svakako nisu slutili na dobro.

-Ma, znate šta! Čim sam se razvela, obećala sam sebi da ću ponovo da se udam, ali ovaj put da bude za pamćenje! - iskreno će Milica za portal Informer.rs 

 

Foto: printscreen

Kume, izgore ti kesa

 

Čaršav preko slike

I tako i bi. Milica i njen drugi suprug su se zadužili ''do guše'' da bi pozvali 100 zvanica. Osim građanskog, imali su i crkveno venčanje. Plus što su angažovali profesionalne fotografe. Restoran u centru grada. Živa muzika. Ma, sve je bilo na nivou.

-Dobili smo predivno cveće! I mahom su svi doneli koverte. Pomislih, Bogu hvala ovu svadbu ću da pamtim! - priča Milica za portal Informer.rs

Kad, ne lezi vraže, kada su prebrojavali kod kuće, blago su ''potonuli''. Ne zato što su očekivali milione, već zato što je svadbeni dobitak baš bio sitan u odnosu na njihov uloženi novac. A, tek ''umetnička'' slika koju su dobili, izazivala je jezu dok su je gledali, pa su je prekrivali čaršavom.

-Ej, bre! Kako ljudi mogu da budu takvi!? Pa, ko im plaća večeru u restoranu? Jedu džabe? -iznervirano će Milica.

I, naravno, opet se dogodilo isto. Ta škrtost gostiju je izmalerisala i ovaj drugi Miličin brak. Ma, nek ide život!  

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija