• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2022

09:54

BRUTALNA LAŽ SRPSKOG PORTALA! MUP se oglasio povodom stravične neistine koja je uzdrmala SRBIJU!

MUP

Društvo

BRUTALNA LAŽ SRPSKOG PORTALA! MUP se oglasio povodom stravične neistine koja je uzdrmala SRBIJU!

Podeli vest

Policijska uprava u Jagodini se oglasila povodom dezinformacija koje je širio propagandni list "Danas".

Policijska uprava našla se u jako nezgodnoj situaciji, brutalnim lažima list "Danas", pokušao je svojim propagandnim materijalom da uzdrma javnost i po svemu sudeći da ponizi državni organ, koji se, na osnovu svih činjenica, jako dobro stara o bezbednosti građana.

- Policijska uprava u Jagodini najoštrije osuđuje zlonamerne i netačne tvrdnje koje su iznete u tekstu lista Danas „Na pijaci mahao oružjem, ćerka sveštenika izbodena, a građani se pitaju: Da li jagodinska policija nekog štiti?“, ističući da da je Jagodina bezbedan  i siguran grad i da se izmišljenim pričama, kojima se želi izazvati neosnovano uznemirenje građana, ta činjenica neće promeniti- oglasila se PU Jagodina

Podsećamo da je list "Danas" juče objavio vest u kojoj tvrdi da ima dokaze kako muškarac maše oružijem po pijaci, kako je devojka izbodena, tiho krvarila bez ikakvih intervencija policije. Ove laži su nedopustive u Srpskoj javnosti, povodom čega se PU Jagodina oglasio i demantovao sve.

Foto: Printscreen Danas

Lažna vest koju je objavio "Danas"

- Zanimljivo je da je novinarka Danasa juče znala da kalašnjikova i oružja na pijaci nije bilo, što je u svom jučerašnjem tekstu i napisala, ali je to danas, iz samo njoj znanih razloga i motiva zaboravila, pa je odlučila da istinu potraži u kako ona kaže čaršijskim pričama.Takođe, ista novinarka lista Danasa, u velikoj želji da Jagodinu predstavi kao nebezbedan grad i nametne pitanje da li policija u tom gradu išta radi, objavila je  tekst o napadu na devojku u tom gradu u kome navodi da od policije nije dobila nikakvu informaciju o tom slučaju, što nije tačno.Istina je da nikakvog napada na devojku nije bilo, a novinarki, koja je očigledno vrlo zaboravna, cela situacija je jasno objašnjena, kao i razlog zbog koga se policija nije oglasila, jer za razliku od ove novinarke ima moralne kodekse i razumevanje za emotivna stanja i lične probleme ove devojčice- navela je PU Jagodina.

Neuspeli poušaj u stvaranju haosa neće biti zanemaren, a kako je svima poznato Jagodina nikada nije bila "grad kriminala", niti će ikada biti.

- Za razliku od novinarke Danasa, koja lažima iznetim u tekstu stvara paniku među građanima i omalovažava rad policije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade ozbiljan posao, koji podrazumeva zaštitu bezbednosti, integriteta i privatnosti svojih  građana- izričito je naglasila policijska uprava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Drzavni tuzilac da podneese tuzbu zbog uznemiravanja javnosti. Sve dok budece cutali na lazi bice ih sve vise ..

Milan

pre 2 godine

Хоће ли неко поднети кривичну пријаву против ових лешинара из Данаса, за неосновано узнемиравање јавности.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija