• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic.rs

15.04.2022

18:07

STRAŠNO! POŽAR NA 7 SPRATU NIŠKOG STUDENJAKA!

beta.rs

Društvo

STRAŠNO! POŽAR NA 7 SPRATU NIŠKOG STUDENJAKA!

Podeli vest

U požaru niko od studenata nije povređen zahvaljujući brzoj akciji. Uzrok je punjač za laptop

Pravovremenom reakcijom radnika Studentskog centra, svi akademci su u kratkom periodu evakuisani.

Tri radnika su pokušala da ugase požar, za to vreme je stigla vatrogasna služba i zahvaljujući brzoj reakciji, samo ta soba je oštećena i niko nije povređen.

Rade Rajković, direktor Studentskog centra u Nišu, potvrdio je da je uzrok požara bio punjač za laptop.

- Požar je izazvao punjač laptop, koji je devojka imala na stolu - rekao je Rade Rajković i istakao da nema povređenih.

Devojka je bila van sobe, ali je ostavila laptop da se puni.

Foto: Informer.rs

Srećom u požaru niko nije stradao

 

Radnici su se nagutali dima

-Cimerka te devojčice u čijoj je sobi došlo do požara je kod kuće, a nju ćemo da premestimo u neku od soba u pavljonu dva ili tri, tako da nema nikakvih problema - rekao je Rajković i objasnio da u sobi nije bilo nikoga kada je požar izbio.

Trojica radnika tehničke službe u domu, koji su pokušali da ugase požar, prevezeni si u Urgentni centar, jer su se nagutali dima, ali njihovo stanje je dobro.

- Respiratorno i hemodinamski su stabilni. Imaju inhalatorne tegobe i trenutno se radi neophodna dijagnostika - kažu u KC Niš.

Studenti očekuju tokom dana odobrenje vatrogasaca za povratak u sobe.

 

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija