• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2022

14:59

Кompanija NIS predstavlja paletu motornih ulja unapređene formule! NISOTEC – saveznik za optimalan rad motora

NIS

Društvo

Кompanija NIS predstavlja paletu motornih ulja unapređene formule! NISOTEC – saveznik za optimalan rad motora

Podeli vest

Кompanija NIS pustila je u prodaju motorna ulja NISOTEC sa unapređenom formulom koja doprinosi većoj efikasnosti vozila, boljoj zaštiti i dužem radnom veku motora

NISOTEC motorna ulja izrađena su od najkvalitetnijih sirovina, u saradnji sa svetski priznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a zahvaljujući unapređenoj formuli u svom sastavu, NISOTEC motorno ulje dokazano utiče na poboljšanje zaštite motora, optimizaciju potrošnje goriva, dok se njegovom upotrebom omogućava duži period zamene ulja na vozilu.

Кorišćenje NISOTEC motornog ulja doprinosi bezbednoj vožnji i pruža mirniji rad motora, a preporučuje se, kako za benzinske, tako i za dizel motore putničkih vozila.

Foto: NIS

Unapređeno NISOTEC motorno ulje testirano je i odobreno od strane najpoznatijih proizvođača motornih vozila, a dostupno je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije. Pored mnogobrojnih zadovoljnih potrošača koji su svoje poverenje ukazali NIS-ovom brendu ulja i maziva, visok kvalitet NISOTEC ulja potvrđuju i mnogobrojna priznanja i nagrade, između ostalog i Veliki šampionski pehar sa prošlogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, za vrhunski kvalitet motornih i hidrauličnih ulja.

Više informacija o NISOTEC motornim uljima dostupno je na ovoj stranici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija