• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.04.2022

21:06

OVO SMO CEO ŽIVOT RADILI POGREŠNO! Znate li kako kako se zapravo kida lepljiva traka? FENOMENALAN TRIK! (VIDEO)

Pixabay

Društvo

OVO SMO CEO ŽIVOT RADILI POGREŠNO! Znate li kako kako se zapravo kida lepljiva traka? FENOMENALAN TRIK! (VIDEO)

Podeli vest

Koliko puta ste upotrebili lepljivu traku, pa ste morali da je kidate zubima nakon što ste zalepili ono što ste naumili?

Ili ste u boljem slučaju koristili makaze, skalpel, možda nož? A kad nije od toga troga ništa bilo u vašoj blizini, proderali biste se iz sveg glasa da vam neko donese od dece, roditelja, braće, sestara...

I zapravo ceo život smo, sigurno velika većina nas, to radili pogrešno. Ne kažemo da cilj nije opravdavao sredstva, ali sve je to mnogo jednostavnije moglo da se uradi. Zatao, ubuduće vam neće biti potrebni ni makaze, ni skalepel, ni nože, ni zubi - pogledajte samo ovaj video, tehnika je krajnje laka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija