• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. T.

03.05.2022

10:41

AKO ČUVATE OVE SLIČICE MOŽETE IH PRODATI PO PAPRENOJ CENI Na Fejsbuku se prodaju za 900 evra IZAZVALE OPŠTI HAOS

Fejsbuk

Društvo

AKO ČUVATE OVE SLIČICE MOŽETE IH PRODATI PO PAPRENOJ CENI Na Fejsbuku se prodaju za 900 evra IZAZVALE OPŠTI HAOS

Podeli vest

Kolekcionari Paninijevih albuma spremni su da plate papreno, kako bi došli do retkih sličica.

Tako se na Fejsbuk grupi Fifa 365 2022 Panini Srbija prodaje kutija sa sličicama iz 2000 godine po neverovatnoj ceni od 900 evra.
- Euro 2000 kutija u odličnom stanju. Sličice sa crnom pozadinom. Kutija garantovano pokriva kompletan set. Cena 900 evra - stoji u oglasu. Brojni ljubitelji i strastveni kolekcionari sličica spremni su da izdvoje ovu svotu kako bi došli do ove kutije. 

Foto: Fejsbuk

Oglas za sličice Euro 2000


Ipak, ima i onih koji smatraju da je ova cena suluda, pa se na Fejsbuk grupi povela velika polemika.
- Pitam se iskreno postoji li budala na ovom svetu koja će dati te pare za kutiju. Verujm i neko da je kupi da će popuniti malo više od pola albuma za 900 evra - jedan je od komentara.

Ljubitelji lepljivih sličica odmah su se obrušili na ovog čoveka.
"Što se ti ne raspitaš malo pre nego što za bilo koga napišeš da je budala? Eto to ti je moj dobronameran predlog", "Kutija je kolekcionarska i vredi mnogo", neki su od komentara. 

Foto: Fejsbuk

Na kraju se oglasio i administrator grupe, koji je zapretio čoveku koji je pokrenuo raspravu.
- Znači poslednji put ponavljam više neću. Svaki sledeći put ukoliko neko komentariše nečije cene u svrhu podsmevanja nekoga biće izbačen za početak na 30 dana, a posle toga za stalno. Član koji je postavio cenu koju je postavio ima potpuno pravo da je postavi iz više razloga,a to su: poznaje robu koju prodaje, zna joj vrednost i u ostalom za svoje ima pravo da traži koliko god želi. Ja sam kolekcionar skupih stvari isto kao i momak koji je postavio oglas , isto kao i momak koji je stao uz njega i još ljudi koji se slažu sa momkom koji je postavio oglas. Znači poslednji put ponavljam, ukoliko vam je predmet skup nemate pravo da ga komentarišete i da ismevate druge. Većina vas koja komentarise negativno pojma nema o sličicama. I vrednost vaših albuma niti je velika, niti su kolekcionarski kad sebi dajete za pravo da ismevate cenu. Da li je 900 eura puno ili malo za nju to neka odredi kupac koji je zainteresovan. Ne neko ko ne bi dao ni 50 eura a ne daleko više. Ovo je skupa kutija i neću da se više negativno komentariše. Znači spameri preskačite oglas ako niste zainteresovani. Svako svoje prodaje za koliko hoće i ako vas ne zanima samo preksočite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

sve ima svoju cenu .. postoje kolekcionari .. oni koji nisu vekovima radili za minimalac .. oni koji steknu 5x za radni vek od onoga sto su imali na pocetku ..

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14