• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.05.2022

11:39

MODNA AGENCIJA SELECT OBELEŽAVA 20 GODINA RADA NA 34. FASHION SELECTION-U

Saša Džambić.

Društvo

MODNA AGENCIJA SELECT OBELEŽAVA 20 GODINA RADA NA 34. FASHION SELECTION-U

Podeli vest

Modna agencija Select je tokom 20 godina rada stekla renome jedne od najuspešnijih u Srbiji, a mnogi manekeni koji su napravili prve korake u Select-u nastavili su karijeru na svetskim modnim pistama

Ovaj značajan jubilej će biti obeležen na predstojećem Fashion Selection-u velikom retrospektivnom revijom „Prvih 20“, na čelu sa osnivačem i direktorom Select-a Nebojšom Grnčarskim.

Foto: Saša Džambić.

Nebojša Grnčarski

Revija će biti emotivni podsetnik na velika manekenska imena, koja su prethodnih godina prošla kroz agenciju i dala veliki doprinos razvoju modelinga u Srbiji, kao i dizajnera i brendova koji kroz Fashion Selection već 20 godina postavljaju standarde na srpskoj modnoj sceni.

Foto: Saša Džambić.

Kreacija Irene Grahovac

Select je jedina profesionalna modna agencija u zemlji koja, pored rada sa top modelima i novim licima, daje priliku deci i tinejdžerima, ali i modelima od 35 do 55 godina, da se pojave na modnim pistama. Tu priliku će imati i na ovogodišnjem Fashion Selection-u u okviru revija Kids &Teen Fashion Selectiona i Apsolutno fantastične.

Foto: Saša Džambić.

Kreacija Suzane Perić

Posle dve godine pauze, Fashion Selection će biti održan od 15. do 17. maja u prelepom ambijentu Kristalne dvorane hotela Hyatt Regency, a svoje nove kolekcije prikazaće najveća imena naše dizajnerske scene Suzana Perić, Zvonko Marković powered by Asus i Irena Grahovac. Tokom tri večeri svoje kreacije će predstaviti i drugi cenjeni kreatori dobro poznati publici: Nemanja Pantelić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Danijela Božić, Dragana Gleđa, Dach Swim, Miss Hoodie i mnogi drugi.

Modna agencija Select će, kao i do sada, unapređivati razvoj modelinga u Srbiji, ali i pomerati granice srpske modne scene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija