• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

07.05.2022

12:57

OGLASILA SE SESTRA TINEJDŽERKE PRONAĐENE POSLE 7.DANA! Neću da vas lažem, gde je bila to morate nju da pitate!

D. K.

Društvo

OGLASILA SE SESTRA TINEJDŽERKE PRONAĐENE POSLE 7.DANA! Neću da vas lažem, gde je bila to morate nju da pitate!

Podeli vest

Svi smo brinuli, mama najviše, ništa nismo znali. Ona se nije uopšte javljala, svašta nam je padalo na pamet - rekla je sestra devojčice

Jasmina S., sestra šesnaestogodišnje Marije koja je nakon sedmodnevne potrage pronađena jutros u Ulici Dimitrija Tucovića u Nišu, nedaleko od Železničke stanice, kaže da je cela porodica odahnula nakon vesti da je tinejdžerka živa i zdrava.

- Jutros su nam javili policijski inspektori da je Marija pronađena. Došli su u selo i rekli nam da je dobro i zdravo. Tražili su da mama pođe sa njima u Niš da bi bila sa Marijom dok sa njom razgovaraju. Ne znamo kod koga je bila sve ovo vreme, to morate nju da pitate, ja neću da vas lažem - kazala je devojka.

Ističe da su mnogo brinuli jer o njoj nisu imali nikakvih vesti od 30. aprila kada je sa bratom Boškom otišla na niški Otvoreni tržni centar radi kupovine.

- Svi smo brinuli, mama najviše, ništa nismo znali. Ona se nije uopšte javljala, svašta nam je padalo na pamet. Nikakve stvari sa sobom nije ponela, ništa nije ukazivalo da će negde otići. I nas interesuje gde je bila sve ovo vreme – rekla je Jasmina.

Pre dva meseca isto otišla od kuće?

Nestanak devojčice policiji je 1. maja prijavila majka Ružica Stanković, nakon što je, kako je tvrdila, ćerku tražila i po Nišu i Aleksincu i Žitkovcu. Ona je kazala da Marija nije imala razloga da ode od kuće jer, kako je istakla, nije primetila da ima nekih problema koji bi je naveli na takvu odluku.

Međutim, Gordica Savić iz sela Katun gde je devojka bila na hraniteljstvu do 8. novembra prošle godine, kazala je da je ona i pre dva meseca otišla od kuće, te da je majka tada tražila kod njih.

Kako saznajemo, u toku je razgovor sa devojčicom kako bi se ustanovilo da li u ovom događaju ima elemenata krivičnog dela i koga. Prema prvim informacijama, šesnaestogodišnjakinja se teško otvara pa je osim predstavnika Centra za socijalni rad u policiju dovedena i njena majka radi emocionalne podrške.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17