• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

09.05.2022

10:44

FILMSKA SCENA Upali ljudima u dvorište i ukrali konja "SLOMILI SU KATANAC I ODVUKLI GA! MARKO JE ČLAN NAŠE PORODICE"

D. K.

Društvo

FILMSKA SCENA Upali ljudima u dvorište i ukrali konja "SLOMILI SU KATANAC I ODVUKLI GA! MARKO JE ČLAN NAŠE PORODICE"

Podeli vest

Za sada nepoznate osobe ukrale su konja porodici Živković iz štale u okviru porodičnog imanja u Kovanlučkoj ulici.

Nestanak Marka, porodičnog ljubimca, mnogo je pogodio Živkoviće koje su apelovale na sve koji nešto znaju o njemu ili lopovima, da obaveste njih ili policiju.

Anđela Živković kaže da je životinja odvedena u noći između petka i subote.

-  Sve je zabeleženo nadzornim kamerama. U petak oko 21 sat primetili smo nepoznate osobe u blizini naše kuće, šetali su se tu, obilazili i gledali. Kada su videli da su se ugasila svetla, a to je bilo oko 00.50 sati, polomili su katance, ušli u štalu i odvukli konja. Pratili smo tragove do jednog šumarka gde se se izgubili, verovatno ih je tu čekalo neko prevozno sredstvo u koje su ga utovarili i odvezli – kaže Markova vlasnica.

Foto: D. K.

Ukraden konj Marko

Dodaje da su odmah alarmirali policiju, te ta je u toku potraga za konjem ali da nikakvih tragova gde je odveden, i dalje nema.

- Nemamo nikakvih konkretnih naznaka šta se sa njime desilo, pregledamo snimke sa kamera drugih kuća, nadamo se da ćemo videti kombi ili neko drugo vozilo, jer bi bilo čudno da se u to doba  na tom mestu našao neko ko nema veze sa ovim događajem  – priča Anđela.

Ističe da im je krađa pala veoma teško, jer im je Marko veoma drag.

- On je za nas ono što je za druge pas ili mačka, kućni ljubimac. Mnogo smo mu se radovali i naši prijatelji su zbog njega stalno dolazili. Star je šest godina, kod nas je godinu dana, mlad je i snažan. Veoma je pitom, zato su ga tako lako i odveli. Žao nam ga je, ko zna šta će sa njim biti... Ako ga koriste za vučenje tereta to će još biti najmanje zlo, samo se bojim da ne završi na klanici – zaključuje ova Nišlijka

Ukoliko neko ima informacije o nestalom konju može se javiti na telefon 0605048676 ili policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija