• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

28.05.2022

07:14

NAGLA PROMENA VREMENA, RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Očekuje se velika količina padavina u ovom delu Srbije

Pixabay

Društvo

NAGLA PROMENA VREMENA, RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Očekuje se velika količina padavina u ovom delu Srbije

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u većem delu svežije, mestimično s kišom, u istočnoj i južnoj Srbiji toplo i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i najvišom dnevnom temperaturom od 19 do 29 stepeni

Najniža temperatura od 13 do 18, najviša od 19 na severozapadu do 29 stepeni na istoku i jugu. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni, samo ujutro i pre podne u južnoj Srbiji, južni i jugoistočni.

I u Beogradu danas oblačno i svežije, povremeno s kišom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura oko 18, najviša oko 21 stepen.

RHMZ upozorava da se u nedelju, u istočnoj Srbiji lokalno očekuje velika količina padavina od 20 do 40 mm, lokalno i oko 60 mm za 24 sata.

Foto: Pixabay

Oblačno s kišom

Vremenski izgledi za naredne dane

Sutra umereno i potpuno oblačno i sveže, mestimično s kišom, u južnoj Srbiji i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na istoku zemlje lokalno se očekuje velika količina padavina.

U ponedeljak na severu pretežno oblačno, ponegde s kišom, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom.

U utorak promenljivo oblačno i toplije, u većini krajeva suvo sa sunčanim intervalima, samo ponegde moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak.

Od srede do kraja perioda pretežno sunčano i toplo.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija