• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2022

06:57

JAKA GRMLJAVINA RAZBUDILA BEOGRAĐANE! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

Društvo

JAKA GRMLJAVINA RAZBUDILA BEOGRAĐANE! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

Podeli vest

Jaka grmljavina prekinula je san mnogim stanovnicima prestonice jutros oko 4 sata

RHMZ je izdao novo upozorenje, a sudeći po njemu, grmljavina će danas postepeno da se premešta u druge krajeve zemlje.

- Oblačna zona koja će rano ujutro na severu i zapadu Srbije uslovljavati intenzivne pljuskove sa grmljavinom i kratkotrajno jak vetar, tokom jutra i prepodneva će se premeštati ka centralnim, istočnim i južnim krajevima - navodi se u upozorenju za područje Srbije na intenzivne pljuskove sa grmljavinom, koje je objavljeno u 4 sata a koje je na snazi do 8 sati.

Pored upozorenja, objavljena je nešto kasnije i najava, u kojoj se napominje da je lokalno moguće pojava sugradice i grada:

- Na području Bačke, Srema, Banata, Kolubarskog i Šumadijskog okruga, kao i na teritoriji Beograda, intenzivni pljuskovi sa grmljavinom i pojačanim vetrom u zoni pljuska, a lokalno se očekuje i pojava sugradice i grada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija