• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

23.06.2022

08:45

DEVOJČICA IZ RUME NA RESPIRATORU! Opekotine zahvatile TREĆINU TELA i dalje je u teškom stanju

Društvo

DEVOJČICA IZ RUME NA RESPIRATORU! Opekotine zahvatile TREĆINU TELA i dalje je u teškom stanju

Podeli vest

Devojčica S.A. (13), koja je teško povređena na železničkoj stanici u Rumi od strujnog udara, još je u teškom opštem stanju, ali je trenutno stabilna

Zbog teških povreda, ona je smeštena u jedinicu intenzivne nege Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, gde se sprovodi terapija.

- Pacijentkinja je stabilnog stanja - kaže dr Andrea Đuretić, portparol Instituta, dodajući da je devojčica priključena na respirator i da su opekotine zahvatile 35 procenata kože.

Maloletna S. A. je povređena u ponedeljak u popodnevnim satima na železničkoj stanici u Rumi, gde je, kako saznajemo, došla sa drugaricom. Devojčica je, kako se pretpostavlja, najverovatnije htela da napravi selfi ili neku fotografiju na vagonu, i tada je upala u strujno kolo.

Do nesreće je, kako su saopštile "Infrastrukture železnica Srbije", došlo na sedmom koloseku stanice, kada se devojčica popela na vagon. Na mesto nesreće u najkraćem roku izašle su Hitna pomoć i policija.

Teško povređenoj maloletnici lekarska pomoć je najpre ukazana u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, a onda je prebačena u dečju bolnicu u Novom sadu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Kako to da se deca slobodno kreću na železničkoj stanici, da se pentraju po vagonima, hvtaju se za struju od 5000 volti ili više, a da niko ih ne ispraši pre toga??????? Koja je to kontrola na železničim stanicama kad se ovakve stvari dogadjaju pet-šest puta u godini ???????

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija