• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2022

13:12

Draganu (82) izvršitelji izbacili iz stana koji je PLATILA, OVERILA UGOVOR I UKNJIŽILA SE KAO VLASNICA!

printscreen

Društvo

Draganu (82) izvršitelji izbacili iz stana koji je PLATILA, OVERILA UGOVOR I UKNJIŽILA SE KAO VLASNICA!

Podeli vest

Slikarka u penziji Dragana Milisavljević (82) prinudno je iseljena iz stana u kome je živela u Cvijićevoj ulici u Beogradu. Dragana je stan platila, overila ugovor u sudu i uknjižila se kao vlasnica

Ovaj proces traje punih 13 godina - ovo je četvrti put kada su izvršitelji zakucali na vrata slikarke Dragane Milisavljević. 

- Došli su došli bahato sa velikom svitom. Zvonili su, oni su rekli policija, otvorite, imamo nalog. To je nešto najneprijatnije što sam doživela. Ja imam sva dokumenta o tome da je taj stan moj, da sam ga kupila. Moj brat pravnik i moj advokat je bio sa mnom. Stan je bio ukljižen, ja sam zato kupila ovaj a ne onaj prekoputa u broju 100 koji sam mogla i jeftinije da kupim, ali nije bio uknjižen. Ja sam mislila da je to garancija, međutim to nije nikakva garancija. Sve što sam uradila uradila sam uradila po propisu - rekla je Dragana u Jutarnjem programu TV Prva.

- Postoji samo jedna stvar, ali to nije moja greška. Oni su uknjižili tog čoveka čiji ugovor nije bio ispravan - kaže Dragana i ističe da je, da bi kupila stan u Cvijićevoj, prodala porodičnu kuću i stan od 40 kvadrata.

- Ja sam prodala porodičnu kuću i stan od 42 kvadrata u centru Novog Beograda i jedva sam pokrila troškove tog stana. To je stan od 60 kvadrata. Htela sam da bude centar grada, da idem u pozorište, na predavanja.

Foto: printscreen

Kako ističe, znači joj što su komšije stale uz nju. 

- Kako mi nije značilo. Taj čovek je mene stalno tužio, slao policiju da mi donosi te podneske. Ja nemam ni krivičnu prijavu, niti sam ikad bila politički angažovana. Ja sam stručnjak za restauraciju zidne slike. Radila sam izuzetno, dobro, samo ovde u Beogradu imam dve restauracije. 

- Ja još nekoliko dana mogu da budem kod prijateljice, pokušavam da nađem nekakav mali stan za moje mogućnosti. Ja sam paralelno završila dva fakulteta, imam dve specijalizacije u inostranstvu. 

Šta je još ispričala Dragana Milisavljević, kao i Ivana Anđelković iz Udruženja Krov nad glavom i izvršitelj Filip Stanković pogledajte u narednom video-snimku. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bobby

pre 1 godinu

Адреса свих оваквих проблема је аљкавост на адреси,... катастар.

Pera

pre 1 godinu

Тачно, то је Карастар. Као да запошљавају најнеспособније људе у земљи. Процеси се вуку више десетина година и увек онај који потплати добија све. Нема правде, нема сарадње између издаваоца дозволе за градњу и катастра. Зато нам је станје тако жачосно. Растурити те стручњаке.

petar pan

pre 1 godinu

Dobro dosli u pravnu drzavu Srbiju u kojoj se zna red i zakon...

Milutin

pre 1 godinu

Pre neku godina baba je ubila jednog otimača tuđe imovine i oslobođena je dudski.i ova baka treba dauzme pravdu u svoje ruke

Vla

pre 1 godinu

Bahato ponasanje izvrsitelja je slabost drzave,svaka djukela dobije dozvolu bez ikakvog skolovanja, a i sudije Koje donose nalog na vrat na nos trebalo bi da su skolovanije ili su kupile diplomu fakulteta kao i mnogi drugi, zato narode, resavajte svoje Probleme i drugacije

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija