• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rts

31.07.2022

08:26

NA HORGOŠU SE ČEKA 9, A NA BATROVCIMA 7 SATI! Kilometarske kolone na graničnim prelazima, evo gde je NAJMANJA GUŽVA!

printscreen

Društvo

NA HORGOŠU SE ČEKA 9, A NA BATROVCIMA 7 SATI! Kilometarske kolone na graničnim prelazima, evo gde je NAJMANJA GUŽVA!

Podeli vest

Procenjuje se da će oko 800.000 vozila ovog vikenda proći auto-putevima kroz Srbiju – što stranaca koji su u tranzitu, što naših državljana koji idu na odmor

Da su gužve na putevima potvrđuje i stanje na granicama ovog jutra - najduže se čeka na Horgošu i Batrovcima.

I ovoga jutra (6.00) velike gužve na graničnim prelazima. Najveće i dalje na Horgošu gde se na prelazak mađarsko-srpske granice čeka i do 9 sati.

Na Batrovcima na prelazak hrvatsko-srpske granice ukupno 6 do 7 sati, a na Preševu oko sat i po.

Na Gostunu zadržavanja su do pola sata, a na Gradini samo na izlazu do 40 minuta.

Iz Agencije za bezbednost saobraćaja savetuju svima koji kreću na odmor da dobro isplaniraju put i provere stanje na granicama, da sedam dana pred put provere da li im je vozilo tehnički ispravno, da prave pauze na dva sata, da piju dovoljno vode, da voze danju i da na put kreću odmorni i zdravi.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija