• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2022

21:19

SRBIJO, ANI SMO POTREBNI! Dobila je najgoru moguću dijagnozu, brat Đorđe moli za pomoć: Ostalo joj je nekoliko meseci, pomozite da nastavi da ŽIVI!

Privatna arhiva

Društvo

SRBIJO, ANI SMO POTREBNI! Dobila je najgoru moguću dijagnozu, brat Đorđe moli za pomoć: Ostalo joj je nekoliko meseci, pomozite da nastavi da ŽIVI!

Podeli vest

Ana Miletić je dobila najgoru moguću dijagnozu i prognozu. Ona boluje od najzloćudnijeg tumora mozga, a njen brat Đorđe moli sve ljude dobre volje da pomognu kako bi se skupio novac koji njenoj sestri može da spasi život

Đorđe Bojović, rođeni brat lepe Kragujevčanke Ane Miletić koja se lavovski bori sa novonastalom situacijom, za Informer.rs ističe da su njenoj sestri ostali meseci života, pa moli svakoga ko može da pomogne kako bi se sakupio novac za njeno lečenje u Japanu.

Kako ističe Đorđe, koji je inače lekar i radi u bolnici u Kragujevcu, Ana nikada u životu nije bila bolesna, niti je pila lekove. Samo se jednom požalila na glavobolju i tada joj je otkriven tumor mozga. 

- Imala je operaciju na Neurohirurgiji u KC Srbije, nakon čega je izgledalo da je sve uspešno otklonjeno. Njoj se nažalost bolest vratila i to najzloćudniji tumor. PH nalazi su potvrdili najgore prognoze - priča Đorđe i ističe da se opaka bolest umnožava se neverovatnom brzinom.

Njena bolest je do novembra bila neizlečiva, ali je onda u Japanu zvanično registrovan lek za ovu vrstu tumora, koji dokazano deluje.

- Bolest je bila do novembra neizlečiva, ali je japanska agencija za lekove prva otkrila lek, koji garantuje 92 odsto izlečenja. Mi sada moramo da sakupimo novac kako bi Ana imala priliku da nastavi da živi - kaže je njen brat.

Foto: Privatna arhiva

Ana Miletić

Uz sve dostupne terapije u Srbiji, Ani je ostalo svega nekoliko meseci.

- Mi smo stupili u kontakt sa tom klinikom u Jpanu, oni su nam tražili svu dokumentaciju koju smo i dostavili, problem je što moja sestra tamo može da ode samo dok bolest ne pogorša. Ani je ostalo svega nekoliko meseci, 2,3,4 zavisi kako bolest bude reagovala - kaže Đorđe.

On ističe da je potrebno 400.000 evra samo da njegova sestra ode na lečenje, bez svih dodatnih troškova.

- Potrebno je 400.000 evra samo da legne u bolnicu, bez dodatnih troškova, bez pratnje koja je obavezna, bez prevodioca i ostalih bolničkih troškova - priča Đorđe i moli sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu.

Za nas je to veliki novac, ali za Srbiji i sve ljude dobre volje mislim da nije i molim sve koji mogu da nam pomognu da Ana živi - emotivno govori njen brat Đorđe.

Ana ima i ćerkicu koja je 20. jula napunila pet godina. Veoma su vezane, napominje Đorđe, a kako i on sam kaže, ne prođe dan od Aninog rođenja da se sa njom ne čuje ili ne vidi.

- Moja sestra je jedna divna i neverovatno hrabra žena. Ona se ponaša kao da se ništa ne dešava - ponosno napominje brat.

Za sve ljude koji žele da pomognu da Ana nastavi svoje lečenje više informacija mogu da saznaju OVDE, kao i na broj telefona 0607204600.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17