• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

17.08.2022

18:22

Porodila se supruga poznatog političara! Marković i njegova 36 godina mlađa žena dobili ćerku i dali joj neobično ime!

Društvo

Porodila se supruga poznatog političara! Marković i njegova 36 godina mlađa žena dobili ćerku i dali joj neobično ime!

Podeli vest

Političar Predrag Marković (67) i njegova 36 godina mlađa supruga Vesna (31) dobili su danas ćerku Jonu

On je srećne vesti objavio na društvenim mrežama:

- Mnogo puta sam osamdesetih godina vraćajući se iz redakcije “Кnjiževne reči“ sa torbom punom tuđih rukopisa i biografija silazio stepenicama one male ušuškane uličice Кosovke devojke (do 1939. Devojačke ulice. Jedna od retkih ulica koje nose naziv po književnom liku.) između škole „Nikola Tesla“ i Ruskog doma ka klinici i porodilištu Narodni front u Кraljice Natalije. Setio sam se toga jutros u 4.30 kada smo se supruga i ja dovezli do nje kroz čist, umiven i prvim zracima sunca još neprobuđen Beograd.

A maločas su mi iz te zgrade javili da se u 12.35 u njoj dogodila promena i u jednoj od rečenica moje biografije. Ona od danas glasi: Ima sina Jakova i ćerku Jonu. Primite unapred moje izvinjenje što ni u svoje ni u mamino ni u ćerkino ime verovatno neću moći da odgovorim na čestitke, idem konačno da odspavam - napisao je političar Predrag Marković na Fejsbuku.

 

 

Inače, Predrag i Vesna u braku su od 2015. godine, a u javnosti se često pojavljuju zajedno na pozorišnim predstavama i modnim revijama. Ljubavni plam održavaju tako što jedno drugom persiraju i govore "Vi".

Markovićeva supruga je po struci novinarka, a jednom prilikom je za medije izjavila da joj je političar najveća podrška u životu. Vesna je imala teško detinjstvo bez majke koju je pronašla tek kao devojka. Dete je iz krajinske izbegličke kolone koja je ka Srbiji bežala na traktorima.

- Predrag je moj životni saputnik, moja najveća podrška u životnim olujama - rekla je Vesna jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17