• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2022

20:18

Dačić oštro osudio napad na Vučićevića: Ovo je još jedan pokušaj političkih aktivista da jednu društveno osetljivu temu iskoriste za obračun sa neistomišljenicima!

Tanjug/Rade Prelić

Društvo

Dačić oštro osudio napad na Vučićevića: Ovo je još jedan pokušaj političkih aktivista da jednu društveno osetljivu temu iskoriste za obračun sa neistomišljenicima!

Podeli vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić oštro je osudio fizički napad na glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića zbog objavljivanja intervjua sa silovateljem Igorom Miloševićem

Lider SPS smatra da je reč o još jednom pokušaju aktivista pojedinih političkih opcija u Srbiji da jednu krajnje osetljivu društvenu temu zloupotrebe za sticanje jeftinih političkih poena i obračun sa političkim neistomišljenicima.

- Svako nasilje, a posebno kada ga sprovode oni kojima su puna usta borbe protiv nasilja, je nedopustivo. Ali, nije ni prvi, a nažalost, ni poslednji put da oni koji koji nemaju ni politički program, ni političku ideju, ni viziju, koriste osetljive društvene pojave i dešavanja za sticanje političkih poena - rekao je Dačić i dodao: 

- Zbog toga najoštrije osuđujem pokušaj linča glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića i pozivam nadležne da otkriju počinioce i inspiratore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

ovo je strasno ?.. a kada obezbedjnje na Kalemegdanu prebije oca i sina .. nikom nista .. ???

Dragi

pre 1 godinu

...pozivam nadležne da otkriju...Da li se to Dačić sprda sa narodom? Pa zna se ko stoji iza napada na gospodina Vučićevića. Evo vam inicijali osobe koja je inspirator ovog napada: Z.M. Osoba je ženskog pola. Mislim da je dovoljno čak i za Dačića i Srpsku policiju da otkriju o kome se radi. Pitanje je samo šta li će na sve reći ambasador Kristofer Hil?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17