• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2022

13:18

Uz UnionPay i NIS do punog rezervoara

NIS

Društvo

Uz UnionPay i NIS do punog rezervoara

Podeli vest

U savremenom dobu tehnološke inovacije postaju sve učestalije i naprednije, a na vodećim kompanijama ostaje da budu u toku sa aktuelnim tendencijama i svoje poslovanje prilagode novim tehnologijama. Jedna od novih usluga kada je reč o domaćem tržištu naftnih derivata je i mogućnost plaćanja UnionPay platnim karticama na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije

Reč je o novoj usluzi čime je kompanija nastavila da obogaćuje portfolio projekata koje poslednjih godina u kontinuitetu razvija na polju unapređenja potrošačkog iskustva. Kako navode u NIS-u, plaćanje goriva, roba i usluga preko UnionPay kartičnog sistema na više od 300 maloprodajnih objekata kompanije omogućeno je zahvaljujući saradnji NIS-a, Narodne banke Srbije, NLB Komercijalne banke i UnionPay International platnog sistema (UPI).

UnionPay platni sistem predstavlja najzastupljeniji kartični sistem u svetu i ima više od 7,5 milijardi korisnika širom sveta, dok je u Srbiju uveden 2018. godine. Svoju popularnost stekao je u Kini gde je prepoznat kao praktičan, bezbedan i pouzdan sistem čiji je potencijal ubrzo zapažen od strane celog sveta, a danas se koristi u više od 182 države i teritorije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija