• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.12.2022

20:24

REM PREKINUO ŠTRAJK!

ATAIMAGES

Društvo

REM PREKINUO ŠTRAJK!

Podeli vest

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) odlučilo je da prekine obustavu rada, potvrdila je za Tanjug predsednica Saveta REM-a Olivera Zekić.

Kako je navela, prva redovna sednica saveta REM biće održana u ponedeljak ili utorak sledeće nedelje, kada će se razgovarati o budućim koracima vezanim za davanje dozvole petoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.


Zekić je ranije izjavila da REM trpi pritiske od Junajted grupe koja, kako je rekla, traži da im se dodeli dozvola za petu nacionalnu frekvenciju i navela je da su ti pritisci doveli do obustave rada REM 9. decembra ove godine.

 

Foto: Zoran Sinko

Olivera Zekić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sini

pre 1 godinu

Strasno.....strajkuje i ko treba i ko ne... Kakao se kome digne, tako i radi. Sve bi ja to razduzio i u ćorku.... il u rudnik pa bi cenili posao, sto im je bogom dan....

Rade R

pre 1 godinu

Kako je moguće da traži nacionalnu frekvenciju neko ko ne radi u Srbiji, ne plaća porez u Srbiji, a da ne spominjemo to što ne voli Srbiju! Čak i mrzi Srbiju! Samo bi voleli novac iz Srbije! Oni treba, junajted grupa, da su srećni što im nije zabranjen rad u Srbiji!

OLIVERA ZEKIĆ: Neće vam proći
Politika

OLIVERA ZEKIĆ: Neće vam proći

Da nisam u životu svašta videla, stvarno bih bila zapanjena. I činjenicom da nekome još nije jasno da je protiv Regulatornog tela za elektronske medije pokrenuta hajka - ne bi li brže bolje dodelila dozvola televiziji Nova S - i time što se toliko njih, pa i pojedini članovi Saveta REM, ne samo prave ludi na ono što jeste inicirala Junajted medija (čiji deo su Nova S, N1, Danas, Nova...), nego još imaju potrebu da u ovom svojevrsnom divljanju učestvuju, pravdaju se, ograđuju i čude. Zašto je, pobodu REM odlučio da štrajkuje?

15.12.2022

18:05

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17