• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.01.2023

14:46

Vojsku Srbije sada možete pratiti i na TikToku! (VIDEO)

informer.rs

Društvo

Vojsku Srbije sada možete pratiti i na TikToku! (VIDEO)

Podeli vest

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije odlučili su se za veoma hrabar korak!

Prateći trendove i osluškujući zahteve mladih, Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije jedne su od prvih državnih institucija u Srbiji, a i u regionu, koje su otvorile profil na popularnoj društvenoj mreži TikTok, a zatim su uspele da za samo četiri dana dostignu ogromnu posećenost i gledanost, posebno među mladima.

Od ponedeljka 16. januara samo tri video objave privukle su veliki broj pregleda, pohvala i komentara među pratiocima, a evidentna je i neizmerno velika podrška koju su mladi pružili ovom hrabrom poduhvatu.

Najveću gledanost ima snimak koji prikazuje jutarnje vežbanje kadeta i kadetkinja Vojne akademije, čime su pokazali kakvu snagu i budućnost imaju budući mladi oficiri Vojske Srbije.

Na zvaničnom TikTok nalogu @odbranaivojska trenutno možemo videti i kako izgleda veoma zahtevna obuka pripadnika specijalnih jedinica, a tu je i poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka gde vidimo kako se jednom preslatkom dečkiću ostvaruju snovi da postane vojnik Vojske Srbije. 

Odavno je poznato da naš narod ima najviše poverenja u Vojsku Srbije kao instituciju, ali sada znamo da mlada populacija i te kako voli da prati njen svakodnevni život i rad!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
repa

pre 1 godinu

Cuo sam za Prizren .. jel sad parola dogodine na Tiktoku?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija