• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

19.01.2023

23:10

OD SUTRA ZA 15 STEPENI HLADNIJE!? A DA LI ĆE, NA KRAJU, BITI SNEGA U CELOJ SRBIJI!? Meteorolog izneo najnoviju prognozu i rešio najveću nedoumicu za zimu pred nama

Tanjug/Sava Radovanović

Društvo

OD SUTRA ZA 15 STEPENI HLADNIJE!? A DA LI ĆE, NA KRAJU, BITI SNEGA U CELOJ SRBIJI!? Meteorolog izneo najnoviju prognozu i rešio najveću nedoumicu za zimu pred nama

Podeli vest

Meteorolog Đorđe Đurić objavio je najnoviju vremensku prognozu i istakao da nam stiže zahlađenje, i objasnio kakve su šanse da padne sneg u Srbiji

- U toku poslepodneva sledi zahlađenje, a od sutra za 15 stepeni hladnije. Narednih dana kiša i sneg, ali od prave zime i snega ništa, jer sneg gde i bude padao u nižim predelima, neće se dugo zadržavati, jer temperature ostaju iznad 0°C - napisao je Đurić na svom fejsbuk nalogu.

On je dodao da se na planinama očekuje obilni sneg, i da će se snežni pokrivač povećati za 20-30 centimetara.

Što se tiče zahlađenja koje stiže danas, Đurić je rekao da će sa trenutnih 16 stepeni temperatura brzo tokom popodneva pasti na 3-4 stepena, uz pljuskove.

- Od večeras sve će mirisati na zimu i sneg. U petak i tokom vikenda temperatura u Beogradu od 2 do 4°C, uz kišu i susnežicu. U nedelju suvo. U ponedeljak i utorak kiša, uz olujnu košavu (jugoistočni vetar), a maksimalna temperatura biće do 7°C. Od srede do kraja januara suvo, tmurno i prohladno, uz maksimalne temperature oko 3°C, što je i prosek maksimalne temperature za sredinu zime - istakao je meteorolog.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija