• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

23.01.2023

22:19

JUNAČKO SRCE! Oglasio se Miljan kog su upucali ROSU zlikovci i poslao poruku teroristima koji prete da će mu ubiti dete - Ja sam brzo dole!

Informer

Društvo

JUNAČKO SRCE! Oglasio se Miljan kog su upucali ROSU zlikovci i poslao poruku teroristima koji prete da će mu ubiti dete - Ja sam brzo dole!

Podeli vest

Albanski teroristi prete supruzi ranjenog Srbina Miljana D. koga su danas pripadnici ROSU upucali kod Leposavića, a ubrzo se oglasio i ranjeni Miljan

- Ubio sam i dete. Sačekaj još malo - pretnja je koja je stigla Miljanovoj supruzi Ani sa Fejsbuk profila "UÇK be".

- O, k*rvin sine ja sam ostao živ, a dođi dete da mi ubiješ! Ja sam brzo dole - poručio je Miljan albanskom teroristi.

Podsećamo, jedinice ROSU pucale su danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Teško ranjeni Srbin Miljan D. (37) zadobio je prostrelnu ranu grudnog koša.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Junacko srce koje vozi q5 bez tablica, ne staje na znak policiji i ima nekoliko desetina krivicnih prijava. Ne stavljajte sve na nacionalni nivo. Policija nije mogla znati koje je nacionalnosti neko u autu. Drzite bar neki nivo i ne predstavljajte nas Srbe kao kriminalce. Zena je sama rekla jel treba da izadje da puca na Albance, bespotrebno provocira.

ratko

pre 1 godinu

gde je pizda vucic sad da im jebe mater posto je rekao da nece biti vise oluje ,stram te bilo govno jedno

Mali Radojica

pre 1 godinu

DOSTA JE BRE, OK i ja sam za mir ali ne po cenu da nas vako gaze... Vucicu naredi da idemo dole verujem mi mi bivsi iz 72 cemo ci prvi... prvo mi pa mladi

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17