• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2023

10:18

BOLESNI NIKOLA SPAVAO NA TERASI, NISU IMALI NI KUPATILO! Bogdanovićima renovirana kuća, mala Milica koja je rasplakala Srbiju sada ne skida osmeh s lica (VIDEO)

printscreen

Društvo

BOLESNI NIKOLA SPAVAO NA TERASI, NISU IMALI NI KUPATILO! Bogdanovićima renovirana kuća, mala Milica koja je rasplakala Srbiju sada ne skida osmeh s lica (VIDEO)

Podeli vest

Brat i sestra Nikola i Milica Bogdanović iz sela Loparnice kod Bujanovca živeli su u nehumanim uslovima. Nikola je spavao na terasi, a Milica nije imala svoju sobu. Četvoročlana porodica na rubu egzistencije sada ponovo ima osmeh na licu zahvaljujući mladoj humanitarki Tamari Misirlić koja im je obnovila kuću i vratila sreću u život.

Četvoročlana porodica Bogdanović živela je u veoma nehumanim uslovima. Kuća je bila trošna, nisu imali pod, ni kupatilo, a kupali su se u koritu. Zbog nedostatka prostora njihov sin Nikola, inače dečak sa zdravstvenim problemima spavao je na terasi.

Kada ih je nedavno posetila humanitarna ekipa Tamare Misirlić majka Venka kazala je da im je najveća želja da imaju skroman dom, a trinaestogodišnja ćerka Milica poželela je samo sobu i kupatilo.

Izbegavaju nas zato što smo sirotinja, šta da radim takav je život - kazala je hrabra devojčica koja je ovim rečima rasplakala Srbiju. 

Zbog izuzetno teških uslova za život, humanitarka Misirlić pokrenula je akciju kako bi ovoj porodici omogućila pristojan život.

 

 

Samo nekoliko nedelja od prvog obilaska Bogdanovića, Milica i Nikola dobili su novu sobu, a dečak više neće spavati na terasi.

Zahvalni na pomoći brat i sestra nisu skidali osmehe s lica, a Milicina najveća želja je da joj drugari dođu u goste.

Njihovi osmesi govore više od hiljadu reči. Pogledajte njihovu sreću:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija