• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.02.2023

09:12

VELIKI USPEH PR-DCa ZA SAMO DVE GODINE POSTOJANJA: Željko Mitrović pohvalio se neverovatnom potražnjom njihovih proizvoda na sajmu IDEX u Abu Dabiju!

Pink

Društvo

VELIKI USPEH PR-DCa ZA SAMO DVE GODINE POSTOJANJA: Željko Mitrović pohvalio se neverovatnom potražnjom njihovih proizvoda na sajmu IDEX u Abu Dabiju!

Podeli vest

Pinkov razvojno - istraživački centar briljira.

Mladi tim inženjera uspešne domaće kompanije PR-DC, na čelu sa Željkom Mitrovićem – vlasnikom Pink Media Group, nalazi se na najvećem svetskom sajmu naoružanja IDEX, u Abu Dabiju gde izlažu svoje proizvode.

Željko Mitrović i kompanija PR-DC, nakon uspešnog prvog dana IDEX sajma, gde je prisustvovao i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, imali su priliku da danas, drugog dana sajma, na svom štandu ugoste i Šeika Muhameda Bin Zajeda.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak prisustvovao je otvaranju Međunarodnog sajma naoružanja IDEX, na kojem učestvuju i predstavnici namenske industrije Republike Srbije. Predsednik je prilikom obilaska sajma posetio i štand na kojem je svoje proizvode prikazao i PR-DC.

Aleksandar Vučić bio zadovoljan onim što je video i poručio:

- Čestitam vam na ovome, srećan sam da je naša pamet ovo proizvela. Jako sam zadovoljan minama koje ste napravili. Vojska ide ogromnom brzinom napred. Naoružaćemo se i brinemo za finansijsku situaciju u Srbiji, ne brinite. Srećan rad vam želim - rekao je Vučić konstruktoru i idejnom tvorcu Željku Mitroviću.

Šeik Muhamed Bin Zajed danas je posetio štand PR-DCa i pokazao interesovanje za njihove proizvode. Posebno je bio zainteresovan za IKA BOMBARDERE i IKA KAMIKAZE.

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, sa ponosom je na društvenoj mreži Instagram podelio sjajne vesti koje se odnose na veliki uspeh Pinkovog razvojno - istraživačkog centra na samom početku sajma:

- Do sada na štandu PR-DC utvrdjene su potrebe za više od 13 000 IKA BOMBARDERA i preko 30 000 IKA kamikaza i to bez srpskog tržišta, ako uspemo da proširimo proizvodne kapacitete i uspemo da sve ovo proizvedemo za tri godine, prihod PR-DCija biće dve milijarde i dvesta miliona evra - rekao je Mitrović.

Borbeni dron IKA BOMBARDER premijerno je izložen na sajmu u Abu Dabiju i za neverovatno kratko vreme se pokazalo da je interesantan skoro svim zemljama sveta, pogotovo zbog odličnog odnosa cene i kvaliteta.

Neverovatna potražnja i zainteresivanost za IKA letelice, dokaz je da ova mlada firma svakako ide u pravcu koji će na svetskom tržištu plasirati srpsku pamet u najboljem svetlu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mike

pre 1 godinu

Interesantno da nisu se dosetili da prave dron sa komorom na gas. Ona omogućava da dron moze da leti do 4 sata..mnogo veća autonomija. Iako, i ovi su mnogo dobri

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija