• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.02.2023

07:29

Vozači, oprez! Nagla promena vremena donosi i opasnost...

Društvo

Vozači, oprez! Nagla promena vremena donosi i opasnost...

Podeli vest

JP „Putevi Srbije“ apelovalo je na učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se očekuje jako zahlađenje na području Srbije.

Kako se navodi, danas se u Vojvodini, zapadnoj Srbiji, Šumadiji, Beogradu, Podunavskom, Braničevskom i Borskom okrugu očekuje od 10 do 30 mm kiše za 24 sata, koja će uveče i u noći ka nedelji preći u sneg u zapadnoj Srbiji, Beogradu, Sremu, jugu Banata, a zatim i u ostalim krajevima Vojvodine.

Takođe, sutra, u nedelju, se očekuje veća količina padavina na jugozapadu Srbije, a u noći između nedelje i ponedeljka novo intenziviranje naročito od zapadne i jugozapadne Srbije, preko centralne Srbije do južnog Banata.

„Vozačima savetujemo da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu. Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu“, saopštili su „Putevi Srbije“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija