• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2023

17:33

U ČEMU JE STVAR, PA SU IMANJA POSTALA OVAKO JEFTINA? Beograd, kuća na 80 ari, ostava... I sve za 8.000 - a može i manje! EVO ZAŠTO (FOTO)

printscreen

Društvo

U ČEMU JE STVAR, PA SU IMANJA POSTALA OVAKO JEFTINA? Beograd, kuća na 80 ari, ostava... I sve za 8.000 - a može i manje! EVO ZAŠTO (FOTO)

Podeli vest

Kako se bliži proleće ljudi sve češće razgledaju internet oglasnike u potrazi za nekretninama - stanom, kućom ili vikendicom iz snova. Očekivanja su ogromna a budžeti baš i ne tako veliki pa se svi trude da prođu što jeftinije. Tako jedan Nebojša nudi imanje s kućom i 26 ari zemlje po nezamislivo maloj ceni!

Otkad država Srbija na konkursu mladim parovima i porodicama poklanja kuće na selu, u prvi plan je dospela potražnja za nekretninama sa okućnicom u vrednosti do 10.000 evra koja je "otvorila" jedno sasvim novo tržište. Oni koji žele manju vikendicu za odmor u prirodi mogu i te kako dobro da prođu sa kućama s placem koje je moguće naći i po ceni od 8.000 evra.

Upravo jednu takvu nudi Miloš koji je na oglasniku kupcima izložio svoju povoljnu ponudu!

Sve ovo za 8.000 evra

- Prodajem kuću 80m2, sa 4 ara placa, kuća se nalazi u opštini Grocka, selo Živkovac, pripada Beogradu. Nije na glavnoj ulici, ima asfalt do same kuće, idealno je mesto okruženo prirodom - piše u Miloševom opisu.

Foto: printscreen oglasi

Sesko domaćinstvo sa dve sobe, opština Grocka, prostran plac...

U oglasu je još naglašeno da mir i tišina krase ovo mesto, te je vredno pogledati. Kuća nije uknjižena, bio je iskren Miloš, a uz sve je priložio sliku imanja, pa pogledajte!

Foto: printscreen

U oglasu se navodi da ima i ostavu, kablovsku i internet, a da je cena takva zato što je reč o hitnoj prodaji. A udela u tome ima verovatno i činjenica da nije uknjižena.

Nebojša 26 ari i kuću daje za 8.000 evra, a može i za manje

- Sepsko domaćinstvo, kuća, magaza, senjak na oko 12 ari placa i uz njega odmah još jedan plac sa oko 14 ari zemlje. Selo Cujković koje se nalazi na 15 kilometara od Šapca. Blizu je autobuska stanica, a i centar sela je nedaleko - piše jedan Nebojša u svom oglasu.

A ovo su fotografije koje je priložio Nebojša!

Foto: printscreen oglasi

Nebojšino imanje koje nudi za 8.000 evra

Za ozbiljne kupce Nebojša kroz svoj oglas podvlači da ni ta cena nije fiksna, te da lako može da padne i neki drugi dogovor i cena bude korigovana.

Još jedan gazda koji će rado da spusti cenu

Nešto viša je cena kuće u Lukovu kod Vranja, a reč je o 70 kvadrata  kuće koja leži na 13 ari placa. Vlasnik je nudi za 9.500 evra, ali je spreman i da spusti cenu, kako sam kaže.

- Kuća starije gradnje (70 vradrata) na 13 ari, sa direktin izlazon na put. Pogled na grad je prelep - navodi vlasnik i dodaje da je udaljenost od grada 11 kilometara, ali i da su potrebna dodatna ulaganja.

Ovo je njegova ponuda...

Foto: printscreen oglasi

Ponuda za kuću iz okoline Vranja

 

Prosečna cena kvadrata u novogradnji po opštinama/gradovima

Beograd - oko 2.200 evra/m2

Novi Sad - oko 1.600 evra/m2

Niš - 1.100 evra/m2

Zrenjanin - 1.000 evra/m2

Jagodina - 800 evra/m2

Šabac - 1.000 evra/m2

Kragujevac - 1.000-1.100 evra/m2

Kopaonik - 3.000 evra/m2

Zlatibor - 2.000 evra/m2

Divčibare - 1.500 evra/m2

U danima kada je veliko interesovanje za novogradnju i ulaganja u nekretnine u većim gradovima širom Srbije, kao i turističkim destinacijama, od izuzetnog je značaja što na oglasima može da se nađe i neka od ovakvih ponuda. A to nam samo dokazuje još jednu stvar - da život na selu postaje sve više primamljiv, kako mladima, tako i porodicama, ljudima u srednjem dobu, svim ljubiteljima prirode, zdravog života...

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jo

pre 1 godinu

Ove prosečne cene kvadrata novigradnje po gradovima koje ste naveli su neviđena glupost. Novi Sad - 1600 € Šabac - 1000 € Niš, Kragujevac - 1100. Ne lzpwtajte, cene su mnogo više. Ovo nema nikakve veze sa realnošću.

Nele

pre 1 godinu

Stvar je u decenijskom nedostanku pravog programa o poljoprivredi i razvoju sela i malih gazdinstava,prvi pogresan korak prepustanje trzista profiterima i nesposobnim lopuzama da podignu hladnjace i krenu u pljacku seljaka, nezajazljivi uz pomoc drzave uz nevdenu marzu na svakom koraku ucenjuju to nije trzisna utakmica to je eldorado za lopuze..otuda iseljavanje u gradove , da svar bude gora vlast nista nevidi i dalje se razbacuju pare kroz poklanjanje napustenih kuca da se Krkobabic i svita nafatiraju , a AMBIJENT zivljenja na selu ostaje nazalost isti....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija