• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2023

22:00

BEZOBRAZLUK, 30.000 EVRA ZA NAJMANJU GARSONJERU U BEOGRADU?! Stan sa oglasa uporedili sa SAMICOM

printscreen

Društvo

BEZOBRAZLUK, 30.000 EVRA ZA NAJMANJU GARSONJERU U BEOGRADU?! Stan sa oglasa uporedili sa SAMICOM

Podeli vest

Građani kao da više i ne očekuju da cene nekretnina u Srbiji "splasnu" već su se pomirili sa poskupljenjem. Tako se na društvenim mrežama pojavio još jedan oglas koji je izazvao pažnju... Reč je o garsonjeri na Novom Beogradu koja se prodaje po ceni od 30.000 evra.

- Garsonjera od 8 m2 + 3 m2, na visokom prizemlju stambene zgrade na Novom Beogradu, Ulica Pariske komune, uknjižena. Imovinski uredna i bez tereta. Održavana, zgrada iz 1965. godine. Blizina Studenskog grada - stoji u opisu oglasa.

Kako se vidi na fotografijama, garsonjera je opremljena svim stvarima koje su neophodne za život. U oglasu je, inače, navedeno da je stan u izvornom stanju što u većini slučajeva podrazumeva da je neophodno renoviranje objekta.

Pogledajte garsonjeru:

 

 

Ubrzo su usledili komentari:

Foto: printscreen Twitter

Komentari građana nakon što su pročitali oglas

"Ovo je samica", "Ako ništa drugo, lako se ugreje", "Ja bih se ugušila", "Bukvalno bih išamarala vlasnika"...

Cena po kvadratu ove garsonjere koja se nalazi u Beogradu, iznosi neverovatnih 3.750 evra?

Tražnja velika

Bez obzira na cene, tražnja za kupovinom kuća i stanova u našoj zemlji nastavlja da raste.

Promet na tržištu nekretnina u Srbiji u prva tri meseca ove godine porastao je za 23,1 odsto u odnosu na isti period prošle godine, koja je do sada bila rekordna po prometu nekretnina u našoj zemlji, navodi se u najnovijem izveštaju Republičkog geodetskog zavoda. I broj zaključenih kupoprodajnih ugovora takođe raste, pa su u prvom kvartalu prodate čak 32.164 nekretnine.

Stručnjaci za nekretnine za "Informer" navode da je ulaganje u stan jedno od najisplativijih ulaganja u ovom kriznom periodu, a da je ulaganje u nekretnine u Beogradu na vodi posebno primamljivo.

Bonus video:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija