• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs, Novosti

13.03.2023

17:39

KOMŠIJSKI PAS UJEO DETE! Poznati najnoviji detalji incidenta u Jakovu, devojčica prolazila sama ulicom kad ju je životinja napala

V.J

Društvo

KOMŠIJSKI PAS UJEO DETE! Poznati najnoviji detalji incidenta u Jakovu, devojčica prolazila sama ulicom kad ju je životinja napala

Podeli vest

Devetogodišnja devojčica lakše je juče povređena u surčinskom naselju Jakovo, kada je za nogu ugrizao vlasnički pas.

Kako su rekli iz Hitne pomoći, ona je prevezena na Institut za majku i dete i nije životno ugoržena.

- Devojčicu A.L. uzrasta 9 godina iz Jakova napala su tri psa poznatog vlasnika. Ima oguljotine po nogama i manju dublju ranu. Radi se o lakim telesnim povredama. Previjena je, dati antibiotici i otpuštena je na kućno lečenje - rekao je Simić za Informer.rs. Kako se saznali, vlasnički pas izašao je iz dvorišta u Ulici prote Stamatovića juče posle podne, dok je devojčica prolazila putem i ujeo je za nogu - rekao je Simić za Informer.rs. 

- Sve vreme sam u kontaktu sa policijom, srećom nije došlo do većeg incidenta - rekao je predsednik opštine Surčin Stevan Šuša.

- Prema informacijama kojima raspolažem, pas je vlasnički i nalazio se u dvorištu kuće. Još se ne zna pod kojim je okolnostima izašao i napao dete. Ona je, najverovatnije, bila sama na ulici, jer živi u blizini. Zbog napada se i veoma uplašila.

Na terenu su odmah izašli organi reda, koji su pronašli u čijem je vlasništu pas.

- Tražio sam da tužilac naloži da Veterina preuzme psa, kako bi se utvrdilo da možda nema besnilo ili neku drugu bolest - kaže Šuša.

- Biće obavljen i razgovor sa vlasnikom, kako bi se utvrdile sve činjenice. U Surčinu mnogi građani imaju ljubimce, pa apelujem da ih drže u ograđenom prostoru, posebno što ulicom svakodnevno prolazi veliki broj mališana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija