• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.S.

21.03.2023

07:53

SRBIJA LIDER U EVROPI PO BROJU IZGRAĐENIH AUTOPUTEVA! Do kraj godine 107 kilometara novih puteva

Informer DN

Društvo

SRBIJA LIDER U EVROPI PO BROJU IZGRAĐENIH AUTOPUTEVA! Do kraj godine 107 kilometara novih puteva

Podeli vest

Pušta se u saobraćaj deo od Surčina do Novog Beograda, obilaznica oko Beograda, autoput do Kruševca, i autoput Ruma-Šabac.

Srbija će ove godine biti lider u Evropi po broju kilometara autoputa koje će otvoriti, s obzirom na to da ćemo sa četiri deonice koje su u planu pustiti u rad ukupno 107 kilometara saobraćajnica. Ovo je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dodavši da sledi otvaranje dela puta od Surčina do Novog Beograda, obilaznice oko Beograda, autoputa do Kruševca, kao i autoputa Ruma-Šabac.

Biće posla

Kada se putevi grade, zapošljava se veliki broj ljudi
Milan Kovačević

Predsednik Vučić naglasio je da se sve ove saobraćajnice uveliko grade i da će svi građevinski rokovi biti ispoštovani.

- Prvo se krajem ovog meseca očekuje otvaranje saobraćajnice od Surčina do Novog Beograda. Zatim put do Makrešana, odnosno do Kruševca i posle toga obilaznica oko Beograda, pa onda autoput Ruma-Šabac - naveo je predsednik Srbije.

Foto: Tanjug

Završetak ovih saobraćajnica mnogo je važan, kaže predsednik Srbije, zbog dolaska novih investitora.

- Naša zemlja će još jednom biti rekorder u privlačenju stranih investicija. Očekujemo da ove godine budu i pet milijardi evra. Ako stignemo do toga - Srbija ode u nebesa - obavestio je Vučić.
Uskoro do Požege

I ministar saobraćaja i infrastrukture kaže da će ove godine biti završene važne saobraćajnice - obilaznica oko Beograda, kao i deo autoputa na Moravskom koridoru.

- Brza saobraćajnica od Surčina do Novog Beograda u dužini od 9 kilometara čini vezu sa autoputem "Miloš Veliki". Zatim do juna završavamo obilaznicu oko Beograda. Kruševac će do oktobra biti priključen na put, jer će ta deonica od Pojate do Kruševca biti gotova - navodi Vesić.

Prema njegovim rečima, kada su u pitanju radovi na autoputu "Miloš Veliki", deonica od Pakovraće do Požege, realno je da taj deo autoputa ka Crnoj Gori bude gotov do kraja ove godine.

- Očekuje se da se tada od Beograda do Požege stiže za samo sat i 20 minuta. Gradnja autoputa do Požege na Koridoru 11 počela je u maju 2019. dok je vrednost radova 450 miliona evra. Biće deo autoputa Beograd - Južni Jadran u dužini od 258 kilometara. Na ovoj deonici nalaze se tuneli - "Munjino brdo", "Laz" i "Trbušani", a povezaće Čačak, Lučane i Požegu i dva okruga - Moravički i Zlatiborski - kaže Vesić.

Pet milijardi

Očekujemo da ove godine strane investicije budu i pet milijardi evra
Aleksandar Vučić

On navodi da se očekuje da će radovi na kompletnoj trasi biti gotovi do kraja godine.

- Izvođač nam je obećao i to je realno. Tu se radi petlja "Lučani", a tunel "Laz" je 80 odsto završen. Drugi je tunel "Munjino brdo" i njega očekujemo u avgustu. Kada završimo radove do Požege, odatle idu dva autoputa, ka Kotromanu i Boljarima. Ka Kotromanu je vrlo zahtevan put, jer je trećina u tunelima, trećina u vijaduktima. Drugi put je prema Boljarima i povezaće Srbiju i Crnu Goru - objasnio je Vesić.

Foto: Tanjug

Šta će biti otvoreno deonica dužina otvaranje

Surčin - Novi Beograd 9 kilometara krajem marta
Pojate-Kruševac (Makrešane) 28 kilometara do oktobra
obilaznica oko Beograda od Straževice do Bubanj potoka 10 kilometara početak juna
Ruma-Šabac 25 kilometra u septembru
Pakovraće-Požega 35 kilometar do kraja 2023.

Privlačenje investicija

Konsultant za strana ulaganja Milan Kovačević ističe da je dobro što Srbija otvara najviše kilometara autoputa jer smo decenijama unazad imali loše magistralne saobraćajnice.

- Izgradnja novih autoputeva ne doprinosi samo nama u smislu prometa saobraćaja na njima već znači i dovođenje stranih investicija. Svi investitori prvo što gledaju kada planiraju da posluju u nekoj zemlji jeste putna infrastruktura. Takođe, kada se putevi grade, zapošljava se veliki broj ljudi, što je takođe dobra stvar za nas - navodi Kovačević.

Foto: Informer DN

Putevi: Napreduju radovi na obilaznici

TJP Putevi Srbije saopštilo je da napreduju radovi na izgradnji obilaznice oko Beograda. Jedan od najvažnijih projekata u Srbiji je izgradnja kružnog prstena oko Beograda - Obilaznice Beograda, koji je sastavni deo panevropskog saobraćajnog Koridora 10, koji na svom osnovnom pravcu, od Salcburga do Soluna povezuje osam, a uključujući krake Koridora, i još šest država. Kako je saopšteno, kompletna trasa Obilaznice Beograda, od Batajnice, preko Dobanovaca i Ostružnice, kao i od mosta na Savi kod Ostružnice do Bubanj Potoka, ima strateški značaj ne samo za naš glavni grad već za sve ljude koji u tranzitu prolaze kroz Beograd.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja

pre 1 godinu

Iskreno se nadam da cete odgovarati za ove lazi i ovo sto radite nasem narodu. Kako bre spavate budale, pa imate li decu, sta mislite da ce biti ako ovako lazete i odrzavate ove izdajnike na vlasti.

Luka

pre 1 godinu

Vucic je ozbiljno shvatio problem puteva u Srbiji i posvetio se resavanju istog, a to daje rezultate!

Radenko

pre 1 godinu

Naravno,to je sve zato sto imamo pravog coveka Aleksandra Vucica koji zna Kako se vodi zemlja!!!

Zorica

pre 1 godinu

Napraviti jos, nema stajanja, jos jaca i lepsa Srbija

Milanka

pre 1 godinu

Izgradnja autoputeva je bitna kako bi svi delovi Srbije bili dobro povezani!

Njanja

pre 1 godinu

Predsednik Aleksandar Vučić se bori za državu kroz veliki napredak

Marko

pre 1 godinu

Nikad se vise nije ulagalo u puteve i infrastrukturu nase zemlje... bravo za Srbiju

Vukan

pre 1 godinu

Odlicno!!! Kakva vest! Srbija se svakim danom sve vise i vise razvija!!!

Kosa

pre 1 godinu

Lider u svemu.Dodadasnji rezultati pokazuju..Velika pohvala za sns, predsednika koji je odgovoran za svaki napredak ove zemlje!

Raša

pre 1 godinu

Gradicemo i dalje puteve i pruge i otvarati nove puteva naša politika se ne menja

Mici

pre 1 godinu

Putevi su zila Kuca ica jedne zemlje! Srbija konacno I'ma svoju zilu kucavicu! Putevi su nam fantasticni! Svaka cast Vucicu I Vladi Srbije!

Neki lik

pre 1 godinu

Svi krajevi Srbije su sada odlicno povezani, zahvaljujuci autoputevima. Povezanost i sa zemljama regiona je svakako odlicna!

Gaga

pre 1 godinu

Vučić, dodavši da sledi otvaranje dela puta od Surčina do Novog Beograda, obilaznice oko Beograda, autoputa do Kruševca, kao i autoputa Ruma-Šabac.

Mira

pre 1 godinu

Kao nikad do sad, Srbija ulaza u izgradnju puteva. Nismo bez razloga broj jedan u regionu.

Milos

pre 1 godinu

Nikada veća ulaganja u putnu infrastrukturu Srbije, sve zahvaljujući mudroj i posvećenoj Vučićevoj politici.

anica

pre 1 godinu

Vučić je čovek od reči, šta kaže to i ispoštuje.

Filip

pre 1 godinu

Vučić je grant mira i stabilnosti na balkanu radićemo još više

Nemanja

pre 1 godinu

Bas lepe vesti!!! A to sve zahvaljujuci odgovornoj politici koju vodi Aleksandar Vucic!!!

nenad

pre 1 godinu

Srbija se užurbano razvija, u poslednjoj deceniji smo od nezanimljive i slabašne države postali atraktivna destinacija za ulaganje. Zaista je zadovoljstvo posmatrati kako se razvijamo i modernizujemo na svakome koraku.

Srba

pre 1 godinu

Samo napred Srbijo!Svaka čast za Predsednika i Vladu.Samo Hrabro!

Darko

pre 1 godinu

Ulaganja u infrastrukturu donose nove investicije i nova radna mesta.

Nikola

pre 1 godinu

Za razvoj jedne zemlje putevi su jako bitni, bolji putevi, brži razvoj.

Nino

pre 1 godinu

Kilometri i kilometri auto-puteva u Srbiji, izgrađeni tokom Vučićevog mandata su najbolji pokazatelj posvećene politike koju on vodi.

Bojan

pre 1 godinu

Kada se saberu svi kilometri izgrađenih puteva, dobije se broj koji je stvarno za divljenje i sve pohvale, narodu je jasno, ko stvara, radi, gradi i želi da Srbija bude mnogo bolja zemlja!!!

Maki

pre 1 godinu

Srbija je postala prava drzava a to sve zahvaljujuci njenom vodji Aleksandru Vucicu!!!!

Boban

pre 1 godinu

Nastavićemo da radimo još više i trudićemo se da unapredimo još dosta toga

Ela

pre 1 godinu

Zahvaljujuci predsedniku i njegovoj mukotrpnoj borbi za nasu zemlju izbijamo u sami vrh evropskih zemalja to se zove uspesna politika.

Adam

pre 1 godinu

Godinama se u Srbiji nisu gradili putevi, od kad je Vučić na vlasti kilometri se samo nižu.

Zorica

pre 1 godinu

Treba da budemo ponosni na ulaganja u saobracajnice u Srbiji. Osim kljucnih saobracajnica, auto-puteva i magistralnih puteva vodi se racuna i o putevima nizeg reda vaznosti. Gradjani to cene.

Sale

pre 1 godinu

U poslednjih nekoliko godina, koliko Vučić vodi ovu zemlju, ona je procvetala. Novi putevi, fabrike, Srbija se gradi i cveta na svim poljima!

aleks

pre 1 godinu

Vucic je Srbiju preporodio i to se jasno i vidi. U Srbiji se nikada vise nije gradilo kao sada. Dela govore.

Ana

pre 1 godinu

Razvoj infrastrukture je od vitalnog znacaja za dalji razvoj ekonomije i privrede.

Dani

pre 1 godinu

Odlično, stvarno je užitak vozizi se po naovim autoputevima, prelepim, bezbednim

Marko

pre 1 godinu

Posle mnogo teških godina za Srbiju, i posle ,mnogo truda i rada Srbija konačno staje na svoje noge polako i napreduje

Zlatan

pre 1 godinu

Ovaj narod ce uz Vucica da procveta, bas kao i cela Srbija

Ena

pre 1 godinu

Srbija u mnogim oblastima napreduje brže čak i od najrazvijenijih zemalja. Velika je zasluga Vučića za to. Međutim i pored očiglednih rezultata opozicija ne prestaje da laže.

Marko

pre 1 godinu

Vec sad postajemo cvoriste za putnu i zeleznisku infrastrukturu u ovom delu Evrope.

Ana

pre 1 godinu

Gradnja puteva je od velikog značaja za Srbiju. Što više puta, više i mogućnosti za zapošljavanje.

Radovan

pre 1 godinu

Ozbiljnost i odgovornost vlasti, dovodi do ovakvih rezultata.

Marko

pre 1 godinu

Pokušaćemo da unapredimo sve i podgnemo još više državu

Mina

pre 1 godinu

Što bolja putna infrastruktura jedne zemlje, više će privući stranih investitora.

Cicika

pre 1 godinu

Srbija se svakim danom izgradjuje zahvaljujuci predsedniku Vucicu.

Zozon

pre 1 godinu

Ovakve vesti, samo pokazuju, kako se vodi i jača privreda, ekonomija i država u celini.

Jovica

pre 1 godinu

Srbija se dosta izgradila i nastavlja sa radom!

Darko

pre 1 godinu

Putevi su nam potrebni da bi smo nastavili da lakše spajamo sve krajeve u zemlji i jačali više

Stanko

pre 1 godinu

Srbija je danas država sa novoizgrađenim modernim putevima i autoputevima. Takva situacija nije bila pre deset godina.

Sandra

pre 1 godinu

Na delima se vidi ko se bori za nas narod za našu Sdbiju gradi se zapošljava se idemo sve bolje i bolje..

Miša

pre 1 godinu

Auto-putevi i brze saobraćajnice u mnogome olakšavaju život građana, ali su i od presudnog značaja novim investitorima

Milica

pre 1 godinu

U proteklih nekoliko godina Srbija je unapredjena i bogatija za ne mali broj novih saobracajnica, a kako se nagovestava nastavice se u tom pravcu, sto je veoma velika stvar za razvoj i napredak Srbije!

Lidija

pre 1 godinu

Izgradnjom novih puteva zapošljava se veliki broj ljudi, a I jako je važno da vreme putovanja bude kraće.

Lenka

pre 1 godinu

Srbija se sve više gradi, putna infrastruktura povezuje sve delove zemlje kako bi se obezbedio ravnomeran razvoj.

Milan K

pre 1 godinu

Privlačenje stranih investicija u Srbiju su uvek dobrodošle.

Iv

pre 1 godinu

Kilometri autoputeva kojj su izgradjeni menjaju Srbiju i ostace da sluze za buducnost Srbije.

Stefan

pre 1 godinu

Putevi su znacajni jer povezuju Srbiju sa ostatkom sveta.

Iv

pre 1 godinu

Autoputevi su vene jedne zemlje. Svaki kilometar znaci radna mesta,znaci napredak.

Ana

pre 1 godinu

Zahvaljujuci politici sadasnje vlade i Vucica Srbija ce jos jednom biti rekorder u privlačenju stranih investicija!

Tika

pre 1 godinu

Da bi privukli investicije ne možemo sa lošim putevima,zato se u puteve i ulaže.

Iv

pre 1 godinu

Srbija postavlja standarde u regionu i to visoke.

Maja

pre 1 godinu

U izgradnji putne infrastrukture zapošljava se veliki broj ljudi i istovremeno se privlače mnogi (novi) investitori

jovana

pre 1 godinu

Вучић учаже у изградњу аутопутева и свака част на томе јер је вађно за привлачење страних туриста

jovana

pre 1 godinu

Улагање у инфраструктуру Србија привлачи сране инвеститоре што нам је од велике важности

Milica

pre 1 godinu

Bravo svaka cast predsedniku na zalaganju i borbi za svoj narod.

Jelena

pre 1 godinu

Jako je bitno izgraditi saobraćajnu infrakstruturu koja će obezbediti lakše, brže povezivanje sa drugim gradovima i još organizovaniji saobraćaj.

Zlatko

pre 1 godinu

Vrlo važne saobrajnice su u radu, naročito prema kotromanu i Boljarima. Njihovom izgradnom smo veoma skratili putovanja prema crnoj godini i BIH.

Ljubica

pre 1 godinu

Srbija je mnogo poslednjih godina uložila u auto-puteve, to je samo jedan od primera uspešne zemlje. Ova Vlada je mnogo uradila za Srbiju.

Leon

pre 1 godinu

Jasno je da Srbija svaki dan sve više napreduje. Izgradnja puteva je veoma važna za građane Srbije i mnogo im olakšava život. Mnogo kilometara puta je već urađeno a verujem da će ih biti još mnogo više.

jovana

pre 1 godinu

До краја године још много километара аутопута је планирано да се заврши у Србији

Nenad

pre 1 godinu

Hvala predsedniku za ovo, najveća pomoć građanima je upravo autoput.

jovana

pre 1 godinu

До краја месеца очекује се отварање саобраћајнице од Сурчина до Новог Београда што је важно јер ће се смањити велике гужве у граду

Veljko

pre 1 godinu

I onda neko kaže, da Srbija ne napreduje. Srbija je na pravom putu.

Dušan

pre 1 godinu

Poslovni forumi su uvek prilika da se susretnu poslovni ljudi i da stvaraju veze koje su u saradnji najvažnije. Nova poznanstva otvaraju mogućnosti povezivanja biznisa, novih investicija.

Ceca

pre 1 godinu

Malo po malo, i dolazimo do toga da smo lideri. Hvala Vučiću.

jovana

pre 1 godinu

Сви страни инвеститори пре улагања гледају на то колико је развијена путна инфрастуктура у тој земљи

Jana

pre 1 godinu

Srbija je rekorder u privlačenju stranih investicija, zahvaljujući Vučiću.

Mica

pre 1 godinu

Zahvaljujuci Vucicu Srbija ce uskoro postati lider u svemu.

VeraNastovic

pre 1 godinu

Putevi nas spajaju! Uz predsednika Vučića, Srbija ide napred!

Hana

pre 1 godinu

Novi Sad do Čačka za 2 sata, neverovatno. Hvala .

Tatjana

pre 1 godinu

Naši autoputevi su najbolji u regionu, modernizovani, prilagođeni elektičnim vozilima. Pogledajte samo puteve u susednim državama i sve će biti jasno.

jovana

pre 1 godinu

Изградња обилазице око Београда има стратешки значај

Peđa

pre 1 godinu

Srbija se dosta izgradila za kratak vremenski period i tek predstoji period gradnje i razvitka.

Dragana

pre 1 godinu

Sada smo među prvima u izgradnji puteva ali uskoro ćemo biti i prvi

Branislav

pre 1 godinu

Za 30 godina ništa, zadnjih 10 godina 107 km. To je prava priča.

jovana

pre 1 godinu

Вучић има одличну и мудру политику , Србија се сваким даном све више гради

Boško

pre 1 godinu

Kako se razvija zemlja, tako su i putevi neophodni radi lakšeg funkcionisanja.

Veljko

pre 1 godinu

Svakoj državi su najvažniji putevi, tako je i kod nas. Hvala vam za to.

Filip

pre 1 godinu

Srbija je dugo cupkala u mestu, to se sada munjevitom brzinom menja.

Ana

pre 1 godinu

Za nas je 107 km autoputa mnogo značajan, ogromna investicija, koja mnogo znači.

Cecilija

pre 1 godinu

Srbija se razvija brže i jače nego ijedna zemlja u regionu.

Peđa

pre 1 godinu

Nikad u istoriji nije bilo ovakvog rezultata, osim ovih sadašnjih. Za to je jedino predsednik Vučić odgovaran. Hvala mu.

Seve

pre 1 godinu

Uspesi se samo nizu i to je za pohvalu, nadam se da ce tako ostati.

Gaga

pre 1 godinu

Putevi i pruge povezuju ljude.Razvijenost jedne zemlje se meri njenom putnom infrastrukturom.

Natasa

pre 1 godinu

Zahvaljujuci odgovornoj politici predsednika Vucica, Srbija je infrastrukturno napredovala vise nego ikada, sto je polazna tacka za dalji napredak nase privrede.

Jovana

pre 1 godinu

Zahvaljujuci odgovornoj i mudroj politici koju vodi predsednik, Srbija je danas lider u izgradnji puteva. Novi putevi ce svakako omoguciti nove investicije, laksi protok robe i kapitala i doprineti daljem ubrzanom razvoju Srbije!

Snezana princeza

pre 1 godinu

Kada se putevi rade, zemlja se razvija.

Jablan

pre 1 godinu

Srbija samo da nastavi tim tempom razvoj i brzo ćemo biti zemlja visokog standarda

Brane

pre 1 godinu

To je bar lako proveriti.Neka opozicija uzme metar i izmeri .

Milena

pre 1 godinu

Srbija jeste mala, ali istovremeno je i zemlja koja obara rekorde u pogledu ekonomskog i privrednog napretka. Izgradnja 107 km novih puteva je pravi dokaz tome.

Minja

pre 1 godinu

Srbija je sklopila ugovore sa stranim preduzetnicima gde je nephodan razvitak puteva zbog lakšeg poslovanja, nadam se da će naša zemlja nastaviti razvoj ovim tempom.

Dana

pre 1 godinu

Izgradnjom puteva je još jedan dokaz koliko se ulaže u samu Srbiju .Sve pohvale . Tako se jača Srbija , ulaganjem u svaki segment, kako bi još više ekonimski rasla.

Ivana

pre 1 godinu

Putna infrastruktura, pored toga sto doprinosi rasterecenju saobracaja i poboljsanju kvaliteta zivota, preduslov je za privlacenje stranih investicija i privredni razvoj.

Branka

pre 1 godinu

Zahvaljujuci nasem lideru saobracanjice se uveliko grade i do kraja godine bice 107 km puteva ,to je za svaku pohvalu i respekt,jer putevi zivot znace.

Dzuskica

pre 1 godinu

Putevi nas spajaju.Vucic se maksimalno trudi da unapredi svoju Srbiju,a novim putevima spaja nase ljude.

Maja

pre 1 godinu

Izgradnja autoputeva je veoma vazna za transport putnika i robe, dolazak novih investitora

Mile

pre 1 godinu

Nema jacanja ekonomije bez putne infrastrukture. Novi kilometri puteva privuci ce nove investitore.

Nesa

pre 1 godinu

Modernija putna infrastruktura privuci ce i nove investitore i ojacati saobracajnu mrezu!

Boba

pre 1 godinu

Ovo su rezultati odgovorne politike koju vodi predsednik Vucic.

Zoran

pre 1 godinu

Naravno, sada se u Srbiju ulaže, gradi i razvija, polako ali sigurno idemo uzlaznom putanjom.

Andjela

pre 1 godinu

Unapredjenjem saobracajne mreze stvorice se sansa za dolazak novih investitora u Srbiju! To su dobre vesti za sve nas!

Stole

pre 1 godinu

Za moderniju i razvijeniju Srbiju neophodni su i putevi. Zna Vucic sta radi. Bravo, predsednice!

borković

pre 1 godinu

Izgradnjom infrastrukture stvaraju se uslovi za veća ulaganja u ekonomski razvoj, kvalitetni putevi privlače investitore, jer je transport izuzetno važna stavka u ceni svakog proizvoda, dobra saobraćajna povezanost garantuje veći profit

Jelena

pre 1 godinu

Tako neka i ostane, putevi su neuporedivo bolji nego pre 10 godina.

Sava

pre 1 godinu

S razvojem saobracajnica i izgradnjom modernih puteva distribucija roba i dobara ce se u Srbiji znatno poboljsati!

Jovic

pre 1 godinu

Zahvaljujuci predsedniku Vucicu, Srbija se danas ponosi putevima, prugama i mnogim naprecima.

Mile

pre 1 godinu

Investiranje u saobracajnice je investicija u bolju buducnost!

Goga

pre 1 godinu

Ulaganje u infrastrukturu doprineće dolasku novih investitora u našu zemlju.

Marinko

pre 1 godinu

Sve mu možete zameriti,ali fabrike, puteve i investicije NIKADA necete moci

Siki

pre 1 godinu

Moderne saobracajnice koje se kod nas grade vec godinama unazad znatno ce unaprediti promet roba i dobara. Svaka cast predsedniku!

Jova

pre 1 godinu

Srbija ce Jos napredovati zahvaljujuci ovakvom predsedniku.

Caca

pre 1 godinu

Srbija ima najbolje puteve u Evropi i gradice se jos mnogo kilometara jer putevi su nasa buducnost.

Jovica

pre 1 godinu

Vučić će, siguran sam,istorijski biti upamćen kao neko ko je napravio puteve što niko pre njega nije

Danka

pre 1 godinu

Zahvaljujući Vučiću i državnom rukovodstvu Srbija je lider u Evropi po broju kilometara autoputa.

Nikola

pre 1 godinu

Lakši, sigurniji i ekonomčniji saobraćaj je zagarantovan.

Miki

pre 1 godinu

Srbija ce biti Jos uspesnija, sve vise se gradi i zida

Danijela

pre 1 godinu

Možete da ga mrzite, ali ono što je uradio i što radi mu nikada nećete moći osporiti

Boris

pre 1 godinu

U Srbiji se gradi vise nego ikad. Svaka cast za silne kilometre novoizgradjenih puteva!

Brana

pre 1 godinu

U Srbiji se svakodnevno radi i gradi. Sve to je zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Vučića.

aca

pre 1 godinu

U Srbiji se radi i gradi, putevi su samo jedan deo od sveukupnog napretka

Vukan

pre 1 godinu

Napred Srbijo narod je uz tebe Jos pod ovakvim vođstvom Vučića napredovaćemo još više

Ljuba

pre 1 godinu

Ulaganje u infrastrukturu je od veoma velikog znacaja za Srbiju. Sto bolja veza sa drugim zemljama je itekako od koristi.

sasa

pre 1 godinu

Najvise kilometara puteva je napravljeno za vreme Vuciceve vladavine.

Nesa

pre 1 godinu

Srbija u zadnjih par godina puno ulaze u infrastrukturu,jer kad imamo dobru infrastrukturu mozemo i ekonomski i privredno da napredujemo

darko

pre 1 godinu

Opet DELA govore! Narod hvala Bogu ima oči i vidi ko radi za nas i Srbiju! Bravo Predsedniče!

Sima

pre 1 godinu

Saobracajna mreza u Srbiji unapredjuje se i gradi iz dana u dan.

ada

pre 1 godinu

Cini mi se da se ni u Titovo vreme nije ovoliko gradilo kao danas.

Miki

pre 1 godinu

Srbija je danas veliko gradilište. Radi se i gradi na svim poljima.

Kica

pre 1 godinu

Novi autoputevi nam donose i nove investicije u nasu zemlju,sto je nama uvek dobro doslo zbog razvoja nase zemlje

Maja

pre 1 godinu

Ima li lepse vesti od ove? Srbija je bila na rubu propasti, a vidi nas sad! Bravo za rukovodstvo!

Iskra1

pre 1 godinu

Na svakom koraku vidimo radove, Srbija svakoga dana napreduje u putnoj infrastrkturi

Gagi

pre 1 godinu

Srbija će biti lider po mnogo čemu zahvaljujući Vučiću.

Ljubica

pre 1 godinu

Srbija napreduje iz dana u dan. Privlacenje stranih investicija nam mnogo znaci, pre svega vise radnih mesta za nas narod.

Kika

pre 1 godinu

Sa ovako razvijenom saobracajnom mrezom i putevima koji se kontinuirano grade i osavremenjuju dolazak novih investitora je neminovan, sto je odlicna vest!

Gogi

pre 1 godinu

Srbija ima najmodernije i najnovije puteve i nastavice da se gradi u narednim godinama, to je buducnost.

Milica

pre 1 godinu

Srbija se munjevito izgradjuje otkad je Vucic na vlasti

Nikola

pre 1 godinu

Srbija se jako lepo razvija zahvaljujući mudroj politici koju vodi Vučić.

Rada

pre 1 godinu

Mnogo se ulaže u Srbiju i našu ekonomiju što iziskuje i razvoj infrastrukture i razvoja saobraćajnice. Dobri rezultati po tom pitanju me ne iznenađuju, nadam se da je ovo samo početak.

Posa

pre 1 godinu

Srbija je stabilna zemlja koja zna u sta treba da se ulaze,i svesna je da sa dobrom infrastrukturom puteva mi mozemo da privucemo i strane investicije.

Lara

pre 1 godinu

Obilaznica oko Beograda mnogo korisno ulaganje.

Ljubo

pre 1 godinu

Vučić je najviše autoputeva u historiji države izgradio. Najviše je fabrika otvorio i novih radnih mjesta.

Sofija

pre 1 godinu

Kada se putevi grade, zapošljava se veliki broj ljudi, a to se dešava u Srbiji koju Vučić vodi svojom mudrom politikom.

Toma

pre 1 godinu

Srbija nikad nije ovako napredovala kao sad za vreme Vučića.

Milijada

pre 1 godinu

Putevi su samo dokaz da Srbija ekonomski jača svakoga dana.

Ana

pre 1 godinu

U poslednjih nekoliko godina uradjeno veoma dosta, sa novim putevima privucicemo i noce incestucije koje će svekupno uticati na bolji standard građana.

Ilija

pre 1 godinu

Jos jedan od dokaza napretka i razvoja Srbije u gotovo svim oblastima.

Goga

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je ulozio veliki trud u Srbiju kako bi se izgradili putevi i obezbedila bolja buducnost.

Jana

pre 1 godinu

Saobraćajnica je neophodna u Srbiji, odavno se nije ulagalo kao sada. Treba vremena da nadoknadimo propušteni period.

Žika

pre 1 godinu

Srbijo napred. Vučiću svaka čast na zalaganju i vođenju države.

Kriss

pre 1 godinu

Da nije bilo Vucica ni jedan put se ne bi uradio. Bravo! Idemo samo ka vrhu

Janja

pre 1 godinu

Novi autoputevi doveli su u Srbiju rekordan broj investitora, što je doprinelo ubrzanom ekonomskom razvoju.

Jana

pre 1 godinu

Srbija će ove godine biti lider u Evropi po broju kilometara autoputa koje će otvoriti, a sve to zahvaljujući politici predsednika Vučića.

Ana

pre 1 godinu

U Srbiji se stalno radi i gradi, što je baš za pohvalu.

Milica

pre 1 godinu

I Srbiji se poslednjih godina izgradilo mnogo vaznih saobracajnica ali I lokalnih puteva. Predsednik Vucic dosta ulaze u puteve. Bravo.

Marta

pre 1 godinu

Srbija postaje lider po kilometrima izgrađenih autoputeva u Evropi.

Tijana

pre 1 godinu

Od kada je Vucic na vlasti Srbija je lider u svemu dobrom i kvalitetnom jer nas Vucic vodi put uspeha i unapredjenja. Nikada vise izgradjenih puteva, fabrika, skola.

Koka

pre 1 godinu

Drago mi je da Srbija broji uspehe na svim poljima.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Srbija je u poslednjih par godina umnogome unapredila putnu infrastrukturu

vera

pre 1 godinu

Ulaganje u saobraćajnu infrastrukturu je od višestrukog značaja za građane Srbije.

Nemanja

pre 1 godinu

Srbija je zemlja koja se tek razvija na svim poljima. Moramo težiti lepšoj i razvijenoj Srbiji u svakom trenutku. Putevi su neophodni deo velike slagalice u planu razvoja naše države.

Goga

pre 1 godinu

Krajem ovog meseca očekuje se otvaranje saobraćajnice od Surčina do Novog Beograda.

Marija

pre 1 godinu

Novi autoputevi omogućavaju dolazak novih investicija, što jača našu ekonomiju.

Jagodica

pre 1 godinu

Izgradnja autoputeva, sigurno će doprineti otvaranju novih fabrika, ekonomskom razvoju Srbije i privlačenju stranog kapitala!

Anja

pre 1 godinu

Vučiću mogu svi da pljunu pod prozor! Realno je da od kad je on na vlasti u Srbiju se ulaže i gradi. To je ono što narod traži ne laži i obećanja.

Anamari

pre 1 godinu

Izgradnja putne infrastrukture je od izuzetne vaznost,narucito za privlacenje investicijam.Srbija u predhodnom periodu sve intezivnije radi na tome.

Cedomir

pre 1 godinu

Srbija je lider Zapadnog Balkana, što se vidi po svemu do sada urađenom. Verujem u Vucicevu viziju i borbu.

Filip

pre 1 godinu

Naša zemlja će još jednom biti rekorder u privlačenju stranih investicija. Očekujemo da ove godine budu i pet milijardi evra.

Jasna

pre 1 godinu

Autoput je od velike vaznosti,ali ono sto je po meni preko potrebno su obilaznice. Drzava razmislja o tome a mora i nastaviti da ulaze. Jedno veliko bravo za ovu vest.

Boka

pre 1 godinu

Ostali u Evropi su ulagali u Ukrajinu, a mi u našu državu.

Aleksandar

pre 1 godinu

Nekada smo bili poznati po lošim putevima. Sada se to promenilo. Putevi su odlični. Čak i u malim mestima gotovo da više nema neasfaltiranih ulica. Ulaganje u putnu infrastrukturu nikad nije bilo bolje.

Radojica

pre 1 godinu

Jedini koji ulaze u infrastrukturu je Vucic. Tako se vodi prava politika.

Peka

pre 1 godinu

Očekivanja su da će se od Beograda do Požege stići za samo sat i 20 minuta

Boki

pre 1 godinu

Predsednik Vucic svojim trudom i radom doprinosi boljoj buducnosti Srbije.

Zana

pre 1 godinu

Najzad Srbija pocinje da nam lici na ozbiljnu drzavu. Putevi su veoma veliki i znacajni napredak koji smo doziveli poslednjih godina, jer nam je drzava licila na ogromnu rupu

Nikola

pre 1 godinu

Gradnja autoputa do Požege na Koridoru 11 počela je u maju 2019., dok je vrednost radova 450 miliona evra.

Miloš

pre 1 godinu

U pogledu infrastrukture Srbija je najjača država u regionu.

Aca

pre 1 godinu

Svaka cast, mnoge zemlje mogu samo da nam zavide na preduzimljivoszi i sposobnosti nase vlade i predsednika.

Maca

pre 1 godinu

Koliko puteva, škola , bolnica.... svaka čast ..Srbija ima mnogo bolji život i bolju buducnost od kad je Vučić predsednik

Aleksa U

pre 1 godinu

Predsednik Vucic svojim trudom i radom doprinosi boljoj buducnosti Srbije.

Ruza

pre 1 godinu

Sve pohvale za predsednika, putevi nikada bolji nisu bili u Srbiji.

vera

pre 1 godinu

Zahvaljujući radu i posvećenosti predsednika Aleksandra Vučića Srbija je lider u Evropi po broju modernih saobracajnica, to je nesto sto ne moze da se ospori i sto ce ostati budućim generacijama.

Maja

pre 1 godinu

da bog da budemo prvi u svetu, i po natalitetu.

Ana

pre 1 godinu

To najveći hejteri dobro znaju. Izgradilo se mnogo i još ima mnogo projekata. To su rezultati uspešne politike koju vodi Vučić

Jela

pre 1 godinu

Samo zahvaljujući predsedniku Vučiću Srbija se gradi i ide napred krupnim koracima

Srba

pre 1 godinu

Zahvaljujuci putevima koji se grade Srbiji su danas sve kapije otvorene, doprinose putevi rayvoju trgovine turizna i imamo samo dobrobit od njih.

Jelena

pre 1 godinu

Sve je to zahvaljujući odgovornoj politici koju vodi Aleksandar Vucic.

Nikica

pre 1 godinu

Gotovo je neverovatno koliko smo napredovali infrastrukturno poslednjih godina. Srbija ima respektabilne autoputeve na nivou EU.

Sima

pre 1 godinu

Putevi, fabrike, medjunarodne saradnje, mir i stabilnost. To je ono sto nam omogucava predsednik!

Jovana

pre 1 godinu

Ponosni smo na predsednika! Tima sto gradi puteve, omogućava nam laksa putovanja, zaposljava nove ljude!

Branka

pre 1 godinu

Svakim danom se razvijamo i unapređujemo. Bravo

Joca

pre 1 godinu

Dokaz da predsednik i SNS imaju jasan cilj, a to je ubrzani napredak Srbije.

sava

pre 1 godinu

Ovo je dobra vest za Srbiju i njen ekonomski razvoj, jer izgradnja autoputeva može da privuče nove investicije i poveća produktivnost, ojača ekonomiju i druge gradove srbije.

Sale

pre 1 godinu

Zaista fantasticna vest da je Srbija lider po izgradnji puteva u Evropi i verujemo da ce biti jos novih kilometara i dolazak novih investitora i izgradnja novih fabrika.

Milica

pre 1 godinu

Zahvaljujući ovom čoveku, Srbija postaje lider u Evropi!

kata

pre 1 godinu

Izgradnja autoputeva poboljšava povezanost gradova u Srbiji i doprinosi razvoju kako privrede tako i turizma što naravno ne treba naglašavati od kolikog je značaja za našu zemlju.

Mirko

pre 1 godinu

Veliki napredak u infrastrukturi! Ponos Srbije!

Nevena

pre 1 godinu

Razvoj Srbije kroz ulaganje u infrastrukturu je najbolja stvar koju Vučić radi! Svaka čast!

milan

pre 1 godinu

Izgradnja autoputeva može smanjiti gužve na ostalim putevima i poboljšati bezbednost u saobraćaju, što je dobro za građane i ekonomiju.

Kosta

pre 1 godinu

Bravooo!! Lideri smo u Evropi! Vučić odlično zna da ulaže u razvoj zemlje!

Nikola

pre 1 godinu

Ovako se postaje lider, kad imaš pravog političara na vrhu države! Samo napred!

Jelena

pre 1 godinu

Sve je to zahvaljujući odgovornoj politici koju vodi Aleksandar Vucic.

sanja

pre 1 godinu

Važno je da se u izgradnju autoputeva uključuju domaće firme i radna snaga kako bi se podržao lokalni ekonomski razvoj i smanjila zavisnost o stranim investicijama.

Tasa

pre 1 godinu

Srbija napreduje velikim koracima i napreduje iz dana u dan sve vise!

pera

pre 1 godinu

Pored autoputeva Srbija bi takođe trebala da istovremeno radi na unapređenju železničkog i vodenog transporta kako bi se smanjio preveliki pritisak na puteve, a ujedno bi na taj način imali više mogućnosti kako za transport robe tako i za transport putnika čime bi se opet smanjio broj vozila, zagadjenje...

Tasa

pre 1 godinu

Sve pohvale za sva postignuca od strane Vucica, trud je vidljiv.

Lejla

pre 1 godinu

Od kad predsednik Aleksandar Vucic vodi Srbiju, Srbija je napredovala. Koliko je samo izgradjeno puteva i koliko je firmi otvoreno. Tako to radi pravi predsednik.

Bilja

pre 1 godinu

To se vidi, koliko de gradi i ulaze u putnu infrastrukturu.

Milos

pre 1 godinu

Zaista smo ostvarili ogroman uspeh, napredak nase zemlje je vise nego ocigledan.

Tasa

pre 1 godinu

Srbija postaje svetska zemlja, zemlja prosperiteta i napretka, zahvaljujuci Vucicu!

Maja

pre 1 godinu

Putevi su ogroman uspeh za nasu zemlju, jer na taj nacin jaca ekonomija nase zemlje.

Biljana

pre 1 godinu

Verujemo da ce Vucic sacuvati mir pa da se jos vise razvijamo.

Keka

pre 1 godinu

Poslednje 2 godine su bile godine zdravstvene i ekonom su moraleske krize i mnoge fabrike u svetu da zatvore svoja postrojenja i to je imalo negativan uticaj na ekonomiju tih drzava. U Srbije ne samo da se nije zatvorila nijedna fabrika, nego se cak otvaraju nove, i to je pozitivna stvar.

Tasa

pre 1 godinu

Srbija je postala zemlja prospreriteta i naglog razvoja!

Nikola

pre 1 godinu

Kazu ljudi, cemu putevi? Pa kako bi dosli strani investitori da ulazu, ako za pocetak nemamo puteve kako treba.

Magdalena

pre 1 godinu

Izgradice se jos mnogo kilometara, jer su nam saobraćajnice jedan od najbitnijih faktora za razvoj zemlje.

dule

pre 1 godinu

Planovi izgradnje autoputeva treba da budu deo dugoročne strategije održivog razvoja, koja će osigurati da se očuvaju prirodni resursi i staništa, kao i da se osigura ekonomski rast. Naravno ne treba zaboraviti razvijanje železnice jer mnoge velike zemlje su na taj način drastično smanjile koncentraciju vozila na putevima čime su smanjili zagadjenje i poboljšali prevoz, pogotovo u velikim gradovima.

Tasa

pre 1 godinu

Lepo je cuti da smo najbolji i da dobijamo pohvale i da se Vucicev trud isplati.

Jelena

pre 1 godinu

Otvaranjem novih puteva otvaraju se nove mogućnosti

tale

pre 1 godinu

Srbija je lider u celom regionu po mnogo čemu, pa tako i po broju auto puteva

Tasa

pre 1 godinu

Srbija se svakodnevno siri, grade se putevi, bolnice, skole i nece se stati na tome!

Kosta

pre 1 godinu

Ni jedan investitor ne bi ulagao u gradove poput Cacka, ako mora magistralom da putuje 3 sata i duze.

tale

pre 1 godinu

Srbija mnogima može da služi kao primer, kako po broju izgrađenih auto puteva, tako i po celokupnom ekonomskom razvoju

Zlata

pre 1 godinu

Vucic je uspeo da se izbori da nam putevi budu odlicni, a samim tim dolaze i investitori.

tale

pre 1 godinu

današnja slika Srbije je u potpunosti drugačija od one pre dvadeset godina i to u pozitivnom smislu

Luka

pre 1 godinu

Srbija je danas druga zemlja, koja moze putevima da parira mnogim uspesnim zemljama.

LukaD

pre 1 godinu

Mnoge zemlje koje su clanice EU nemaju puteve kakve ima Srbija.

Tasa

pre 1 godinu

Srbija je lider, jer se Vučić založio za to i potrudio da uzdigne našu Srbiju!

tale

pre 1 godinu

Srbija nekad i sad su potpuno dve različite države, na svakom koraku je vidljiv ekonomski prosperitet

Milan

pre 1 godinu

Vise ima Srbija dobrih saradnji, odlicnih puteva i investitora nego mnoge zemlje clanice EU

filip

pre 1 godinu

Naravno, koliko toga se samo izgradilo i uradilo.

Vasa

pre 1 godinu

Da nije nama Vucica, ne bi mi ni imali ovakve puteve, a uz to ni investicije.

Sasa

pre 1 godinu

Vucic je obnovio toliko puteva, otvorio toliko fabrika... Dela pokazuju ko je radio za Srbiju. Podrska Vucicu

Nevena

pre 1 godinu

Bravo bravo! Tako se radi! Svaka čast za predsednika i nas koji ga podržavamo i dajemo mi vetar u ledja da se bori za našu Srbiju!

tale

pre 1 godinu

i auto putevi i škole i bolnice, sve je doživelo ozbiljan preporod poslednjih godina

Slavica

pre 1 godinu

Srbija je zemlja koja ulaze u svoje puteve i olaksava puno gradjanima kretanje. Your

tale

pre 1 godinu

ne sećamo se kada je Srbija tolikom brzinom napredovala, postala je primer svim državama u okruženju

Mija

pre 1 godinu

Tek ce se graditi putevi, neka nam je samo Vucic na celu. Bicemo uspesniji od Svajcarske.

Radule

pre 1 godinu

Vučićeva, odgovorna politika i predanost radu omogućava nam da nastavimo putem napretka i očuvanja nacionalnih interesa kroz razvoj infrastrukturnih projekata koji povezuju Srbiju putem saobraćajnica, železnice i rečnim putevima sa EU državama kako u privredi tako i u ekonomiji !

tale

pre 1 godinu

stabilnost države, jačanje i u vojnoj i u svakoj drugoj oblasti donelo nam je sigurnost i ekonomski razvoj

Mika

pre 1 godinu

Autoputovi su veoma znacajni kao spona sa drugim drzavama, doprinose unapredjivanju privrede.

Bob

pre 1 godinu

Ovakva ekspanzija u niskogradnji nije nikada zabeležena u istoriji Srbije. Toliko kilometara novih auto-puteva potvrda da je Srbija zemlja koja se ubrzano razvija i da je najbolje mesto za nova investiciona ulaganja zainteresovanih investitora iz celog sveta.

tale

pre 1 godinu

jačanjem države u ekonomskom i vojnom smislu omogućili smo i da se pokrene saobraćajna infrastruktura

Mika123

pre 1 godinu

Predsedniku je podjednako vazan svaki deo zemlje tako da se Srbija se gradi i napreduje. Sve sto je rekao to je i uradio.

Marko

pre 1 godinu

Putna infrastruktura je u razvoju i to će nam doneti ogroman ekonomski napredak!

Hana

pre 1 godinu

Zavrsetak ovih saobracajnica je mnogo vazan, hvala nasem predsedniku sto se bori za svaki kilometar puta

Ivana

pre 1 godinu

Poteci su nam bolji, izgrađuju se novi, povezuju nas, zahvaljujući predsednikovoj viziji bolje budućnosti.

Tina

pre 1 godinu

Izgradnja novih autoputeva doprinosi prometu saobraćaja, a to podrazumeva dolazak stranih investitora.

Milica

pre 1 godinu

Putevi u Srbiji konacno sve vise dobijaju novi sjaj. Svake godine smo bogatiji za mnogo novih puteva, kao i rekonstruisanih starih. Prosto da uzivas u putovanju kroz ovu nasu divnu zemlju.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija