• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.03.2023

12:12

PAŽNJA, MOLIM VAS DA NE KREĆETE KADA SE UPALI ZELENO! Vozači zbunjeni kada se nađu na ovoj raskrsnici u Srbiji, imaju i ogroman razlog (FOTO)

Printscreen, Pixabay

Društvo

PAŽNJA, MOLIM VAS DA NE KREĆETE KADA SE UPALI ZELENO! Vozači zbunjeni kada se nađu na ovoj raskrsnici u Srbiji, imaju i ogroman razlog (FOTO)

Podeli vest

Kada vidite semafor na raskrsnici, to ne bi trebalo da budi nedoumicu, s obzirom da su pravila jasna za sve učesnike saobraćaja... Ipak, jedan semafor na putu između Valjeva i Šapca ne može da ne poremeti vozače.

Semafor na pomenutoj raskrsnici i te kako stvara haos i pometnju među učesnicima saobraćaja, ne samo da je njegova svrha skoro beskorisna, već je i sam po sebi nejasan, u šta ćete se uveriti kada vidite sliku koja se pojavila na društvenoj mreži Redit. Slike semafora i znaka izazvale su veliki broj komentara!

- Pažnja, molimo vas da ne krećete odmah kad se upali zeleno svetlo jer semafori nisu usklađeni - opis je koji stoji uz sliku, a sve je napisano na kartonu i "nalepljeno" na semafor. 

Foto: Printscreen, Pixabay

Slika semafora koji je zbunio sve

"Krenite na otprilike", "Neusklađeno", "Ovo je rulet koji želim da igram", "Krenite odokativno", "Pomoli se i nagazi gas", bili su samo neki od komentara.

A komentar jednog korisnika Redita je pobedio! Evo kako glasi:

"Što je najjače ta dva semafora se nalaze na jedno 20-30 metara udaljenosti jedan od drugog i možeš da vidiš da li ide neko s druge strane... U nedelju sam prolazio i video neki taksi kako stoji sa upaljena sva četiri svetla i čeka iako nikoga nije bilo da ide u susret i nedelja je ujutro. Pošto mi se nije čekalo i uverio sam se da niko nije dolazio s druge strane samo sam prošao bez obzira sto je crveno, a taksista počeo da svira. Valjda je mislio da ne vidim semafor"...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija