• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.03.2023

09:53

JOŠ JEDNA PREVARA! ŽENA NARUČILA KAPUT PREKO INTERNETA, STIGAO JOJ BADE MANTIL?! Njena objava postala pravi hit na Tviteru (FOTO)

Printscreen/Twitter, Pixabay

Društvo

JOŠ JEDNA PREVARA! ŽENA NARUČILA KAPUT PREKO INTERNETA, STIGAO JOJ BADE MANTIL?! Njena objava postala pravi hit na Tviteru (FOTO)

Podeli vest

Jedna korisnica Tvitera objavila je fotografiju kaputa koji je poručila na internetu, ali i kaputa koji joj je stigao...

U poslednje dve godine onlajn trgovina u Srbiji je doživela pravu ekspanziju. Međutim, sa sve većim brojem onlajn trgovaca iskristalisali su se i oni koji ne posluju u skladu sa zakonom, već varaju kupce.

Na fotografiji se vidi novi kaput koji je ona želela da kupi, a na drugoj kaput tanak kao da je od papira... I liči na bade mantil!

- Naručila, dobila - piše u tvitu, a ispod objave razočaranje žene nizali su se komentari...

 

 

 

"Lep bade mantil. Gde si naručila, svidja mi se boja", "Malo nošen, dugo putovao", neki su od komentara...

Autorka objave je dodala da je obukla ovaj komad garderobe kako bi se smejali po kući.

- Morala sam da probam po кući da se smejemo i sad ga nađoh u ormaru. Izvukla sam toliko končića iz njega da je čudno što se nije skroz raspao - dodala je žena koja je sa svima podelila svoje iskustvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija