• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.05.2023

13:34 >> 13:49

NIKAD OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE KOSTE K.! Da li se iz njih moglo pretpostaviti šta će uraditi 3. maja?

Printscreen tiktok

Društvo

NIKAD OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE KOSTE K.! Da li se iz njih moglo pretpostaviti šta će uraditi 3. maja?

Podeli vest

Informer vam ekskluzivno donosi neke od fotografija dečaka monstruma koji je usmrtio osmoro dece i čuvara škole, Koste K., a koje javnost nikada nije videla.

Pogledajte slike na kojima je Kosta K. sa svojim drugarima na različitim školskim aktivnostima i proslavama, na kojima ništa ne ukazuje da će kroz samo nekoliko nedelja počiniti stravičan masakr.

Podsetimo, Kosta K. koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" koju je i sam pohađo, ubio je devet osoba, od kojih osam đaka koji su sa njim išli u ovu školu.

Tom prilikom je više njih povređeno.

Na fotografijama koje su napravljene pre ovog jezivog zločina Kosta je sa u drušvu svojih vršnjaka i ni na jednoj ne deluje izopšteno od ostale dece, dok su u učionici i uče ili dok se svi zajedno zabavljau.

Neke od ovih potografija nastale su nepunih mesec dana pre nego što je dečak monstrum krenuo u svoj krvavi pir u školi na Vračaru.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja

pre 11 meseci

Idalje koristite mrtvu decu da dobijete klikove. Bravo.

Nalog policiji

pre 11 meseci

Policija da ispita kako su mediji dosli do ovih fotografija i na koji naci? Takodje, da ispita zasto se ovakvi naslovi objaljuju,sa slikama koje nemaju veze sa zlocinom? Trece: Dokle ce novine da pokusavaju, da uvecaju svoju gledanost ovom tragedijom, objavljujuci po ko zna koji put "nove" informacije, koje su vec objavljivali. Neka puste da bar prodje 40 dana tim nevinim dusama. Neka pocivaju u miru, neka in Bog dusu prosti i neka im Bog podari Rajsko naselje!

Koliko košta laž

pre 11 meseci

A odakle ove fotografije ovom "novinarskom " lešinaru. Ko mu ih je dao? I ova slika oca sa decom govori o normalnoj porodici i posvećenom ocu. Ima li ovaj bulterijer Vučko, bolju fotografiju sa svoje dve porodice. Hoćemo malo o njemu i njegovoj posvećenosti. Ova tragedija je nemerljiva, a nemerljiv je i idiotizam ovog čoveka.

Pera ložač

pre 11 meseci

Ne znam čemu ove slike, da li da ljudeuna neki način smekšate da vide idilu sa ostalom decom ili. Nema oprosta ko mu oprosti tome metak u čelo jer on je Masovni Ubica. A ne dečak već Masovni Ubica. Ne zamenjujmo teze dete, ovo ono. Nema oprosta! Oko za oko zub za zub.

Gradjanin

pre 11 meseci

I treba da vas ukinu, ovaj clanak nista ne doprinosi konverzaciji samo uznemiravate ljude i zaradjujete na klikovima

Radmila

pre 11 meseci

I, šta mi da vidimo na fotografijama kad mu je lice zatamnjeno i ne možemo da vidimo na njemu nikakvu impresiju. To što je u društvu vršnjaka ne znači mnogo. Ostaje nam da verujemo, ili ne, proceni vašeg novinara.

Caca

pre 11 meseci

Čudno ružan profil i tamna kosa. Ko je na kraju ubica? Jedan ima plavu kosu i nos malen, drugi tamnu kosu, ćubu i nos kao Pinokio. Da izvučemo neki zaključak sami? ?

Lara

pre 11 meseci

Taj ima odveć duguljastu glavu. A to se zna šta je. Takav definitivno lako puca. Ko je K.K. na kraju?!

Miki

pre 10 meseci

J.bo vas Kosta!!! To malo govni ne zaslužuje da mu se da ni malo medijske pažnje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija