• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

28.05.2023

16:27

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI U SREMČICI! Trojica učenika pretukla đaka drugog razreda, sav se tresao, bio crven po leđima!

printscreen

Društvo

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI U SREMČICI! Trojica učenika pretukla đaka drugog razreda, sav se tresao, bio crven po leđima!

Podeli vest

U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Sremčici tri učenika trećeg razreda su pretukla đaka drugog razreda.

- Odveo sam svoje dete u popodnevnu smenu i u dvorištu škole zatekao dečaka koji sedi na stepeništu i plače. Prišao sam mu i pitao ga šta se desilo. Dete se treslo od straha, jedva je izustio šta je bilo. Rekao je plačući da su ga tri dečaka pretukla i pokazao je leđa koja su bila crvena od udaraca - priča nam jedan od roditelja koji je video dečaka i odmah obavestio školu.

Navodi i da se obratio učiteljici, a da je o svemu obaveštena i direktorka.

- Još uvek niko nije reagovao, ali o ovome treba da se govori i da se đaci sankcionišu - istakao je zabrinuti roditelj.

Ovim povodom Kurir je kontaktirao i direktorku škole Anu Bošković, koja nam je potvrdila da je došlo do vršnjačkog nasilja u školi između učenika iz suprotne smene.

- Obaveštena sam o svemu što se desilo popodne u školi. O incidentu je obaveštena učiteljica dečaka drugog razreda, a zatim smo obavestili i drugu učiteljicu. Svi smo reagovali i razgovarali sa dečakom. Škola je uradila sve po protokolu - objasnila je Boškovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 10 meseci

"Dečija prava" su napravile masnice po leđima tog deteta! Ta ista "dečija prava" su izmakla stolicu nastavnici i da ne nabrajam koja sve zla nam je to donelo!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija