• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.N.

17.06.2023

11:18

O NESTANKU SRBINA SVE ĆE SE ZNATI ZA 12 DANA! Da li telo pronađeno na stenama u Grčkoj pripada Kikinđaninu Radovanu Juračiću

Informer/Facebook

Društvo

O NESTANKU SRBINA SVE ĆE SE ZNATI ZA 12 DANA! Da li telo pronađeno na stenama u Grčkoj pripada Kikinđaninu Radovanu Juračiću

Podeli vest

U toku je obdukcija tela pronađenog u Grčkoj, u blizini ostrva Serifos na stenama u moru i DNK analiza između pronađenog tela i majke Radovana Juračića, koja bi trebalo da pokaže da li pronađen leš pripada nestalom Kikinđaninu, objavili su grčki mediji.

Ovu informaciju preneo je javnosti Radmilo Belić u Fejsbuk grupi Grčka info, koji se od početka angažovao oko nestanka Kikinđanina Radovana Juračića u Grčkoj. On je napisao da su u toku dve operacije oko pronađenog leša na stenama u moru, koje je se nalazi oko 120 kilometara od Atine.

-Što se tiče grčkih medija objavljeno je da je pronađen leš u blizini ostrva Serifos na stenama u moru i da se ispituje da li je to Radovan Juračić. U toku su dve operacije oko ovog leša, a to je obdukcija koja treba da pokaže uzrok smrti a druga je analiza DNK između pronađenog tela i majke Radovana Juračića. Ova analiza u ovakvim slučajevima traje do 12 dana tako još uvek ne znamo rezultat-napisao je Radmilo Belić.

Foto: Informer/Facebook

 

On je rekao da je sinoć emitovana emisija u Grčkoj ,,Fos sto tunel? (,,Svetlo u tunelu?), a da je jedna od tema ponovo bila nestanak Radovana Juračića iz Kikinde., kao i da će izvestiti o najvažnijim detaljima iz emisije. On je istakao da samo činjenice mogu da doprinesu tačnom izveštavanju o nestanku Kikinđanina.

-Ono što je najgore je da je dosta naroda pomislilo da je Radovan preminuo. Koliko je stvar oti?la daleko neki su krenuli i da šalju izraze saučešća porodici. Ja sam po prirodi večiti optimista i dok nadle?ni organi ne potvrde suprotno, za mene je Radovan Juračič živ-istakao je Belić.

Podsetimo, Radovan Juračić ukrcao se u 18 časova iz Atine na brod za ostrvo Kos 29. maja, gde je nameravao da nađe sezonski posao. Sa takozvanog feribota poslednji put čuo se istog dana oko 20 časova sa suprugom Draganom i od tada mu se gubi svaki trag. U potragu za njim uključena je grčka i srpska policija, a njegov nestanak istražuje i Interpol.

Porodica sve vreme u agoniji proživljava dane, u nadi da pronađeno telo ne pripada nestalom Radovanu Juračiću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija