• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.M.

28.06.2023

23:42

Ambasadorka Kine citirala Informer na otvaranju obilaznice! Čen Bo: Ponosna sam na sve naše radnike

Aleksandar Jovanović Cile

Društvo

Ambasadorka Kine citirala Informer na otvaranju obilaznice! Čen Bo: Ponosna sam na sve naše radnike

Podeli vest

Ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo na večerašnjem otvaranju obilaznice oko Beograda pohvalila je intervju, sa jednim od radnika na ovoj deonici, koji je objavljen u današnjem izdanju Informera!

Prema rečima Čen Bo Srbija i Kina su zajedničkim snagama ostvarile veliki uspeh. 

- Jutros sam čitala intervju sa pomoćnikom šefa radova Jovanom Grujičićem, koji je rekao da je obilaznica sagrađena besprekorno, i da sa ponosom govori ćerci i unuci da je ponosan što je učestvovao u izgradnji. I ja sam ponosna zbog ovako dobre saradnje Srbije i Kine. Zahvaljujem se predsedniku Vučiću, Vladi Srbije i gradu Beogradu, na snažnoj pomoći kineskoj kompaniji "Power Čajna". Čestitam svima na ovom otvaranju. Hvala svima - istakla je Čen Bo.

Foto: informer

 

Ona je dodala i da se ove godine obeležava 10 godina inicijative Pojas i put, i da je saradnja Srbije i Kine postigla velike rezultate.

Podsetimo, ekipa Informera obišla je u utorak završne radove pred otvaranje ove važne obilaznice. Tamo smo zatekli vredne radnike, koji nisu krili zadovoljstvo što su učestvovali u ovako važnom projektu za sve građane Srbije, ali i putnike koji se nađu u našoj zemlji u tranzitu.

Pomoćnik šefa ovog velikog gradilišta Jovan Grujčić (63) rekao nam je da nema lepšeg osećaja od onoga kada posle velikog truda pogleda sa nadvožnjaka na put koji će olakšati život građanima Srbije. Ali i napomenuo da sa ponosom priča svojoj deci i unucima u kakvom stvaranju je on učestvovao.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija