• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2023

20:40

Srpkinja pronašla crnu vreću u moru! Svi turisti u Grčkoj na nogama (FOTO)

Shutterstock grcka info

Društvo

Srpkinja pronašla crnu vreću u moru! Svi turisti u Grčkoj na nogama (FOTO)

Podeli vest

Jedna žena iz Srbije podelila je u Fejsbuk grupi u kojoj svi koji posećuju Grčku sakupljaju utiske, objavu koja je privukla veliku pažnju korisnika. Žena je sasvim slučajno u moru pronašla crnu vrećicu, te je želela da se javi vlasnik kako bi mu je vratila. Ubrzo je dobila stotinu odgovora.

Kako bi ova žena bila sigurna da pronađenu stvar vraća u prave ruke, ona je u objavi postavila samo jedan uslov, a to je da vlasnik sam kaže šta se nalazi u crnoj vrećici.

- Pronađena mala crna vrećica u vodi u Olimpic beach-u. Ako je neko izgubio neka kaže šta se nalazi u njoj - glasi njena objava u Fejsbuk grupi.

Foto: printscreen facebook

Objava iz grupe "Grčka info"

Čak je u komentarima objavila i fotografiju ove crne vrećice, koja je ubrzo "zaludela" članove grupe, te je usledilo more komentara vezano za to šta bi moglo da se nalazi u vrećici.

Foto: printscreen facebook

Crna vreća

Među prvim komentarima bile su pretpostavke da je u pitanju burma, potom i novac ili eventualno naočare. Ali, kako je vreme odmicalo, komentari su postajali sve originalniji, te je tako bilo i onih duhovitih Mnogi su pomislili da su u pitanju burme, a zatim i novac ili naočare. Kako je vreme odmicalo, pojavljivali su se raznorazni komentari.

Međutim, kada je otkriveno "da nije reč ni o čemu tako vrednom", svi iz grupe su dobili inspiraciju i počeli da navode ono što im padne napamet, od stvari poput "ovčiji feta sir" ili "pašteta".

- Blago sakriveno u samo jednoj crnoj vrećici. Blago cara Solomona u vrećici kod Kalitea Olympic Beach - glasi jedan od duhovitih komentara.

Dok se većina pitala "pa šta je pobogu u crnoj vrećici" jedan od korisnika konstatovao je da se situcija zahuktala "kao u romanu Agate Kristi" i tema je potom zatvorena.

Takođe, neko je komentarisao da je možda reč i o tronošcu za selfije, kockicama za jamb, pola kile lavande, dva dijamanta.

Ono što znamo jeste da nije reč o naočarima, sudeći po odgovorima autorke objave, a šta je bilo u vrećici, za većinu nas ostaće samo misterija. Nadamo se da će ova misteriozna vrećica doći u ruke vlasnika!

Šta vi mislite, šta je u crnoj vrećici pronađenoj u Grčkoj?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31