• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2023

15:15

Šta rade na aerodromu sa našim prtljagom? Putnik stavio kameru u kofer i razotkrio sve (VIDEO)

tik tok printscreen

Društvo

Šta rade na aerodromu sa našim prtljagom? Putnik stavio kameru u kofer i razotkrio sve (VIDEO)

Podeli vest

Konačno, posle niza uspona i padova, kofer prolazi kroz male "zavese" i stiže do radnika koji rukuje prtljagom.

Ako ste se ikada zapitali šta se tačno dešava sa vašim prtljagom kada ga odložite na recepciji za prijavu na aerodrom, niste sami.

TikTokera Tomasa Milera zanimala je ista stvar, pa je odlučio da tajno postavi kameru na ručku svog kofera i jednom zauvek sazna kako tačno prtljag putuje od tačke A do tačke B.

Na snimku, koji je pregledan 25,6 miliona puta, vidi se tiktoker kako stavlja svoj kofer na vagu za prijavu pre nego što se kreće na pokretnoj traci iza aerodromskog osoblja koje uzima karte za ukrcavanje od njegovih saputnika.

 

 

Kovčeg se zatim vozi na nečemu što izgleda kao mali rolerkoster, spuštajući se niz padine i udarajući o bočnu ogradu na svom putu.

Konačno, posle niza uspona i padova, kofer prolazi kroz male "zavese" i stiže do radnika koji rukuje prtljagom. Zatim ga guraju u zadnji deo vozila sa gomilom drugih kofera da bi ga odneli u avion i do Milerovog odredišta.

Dakle, potrebno je dosta vožnje pre nego što prtljag uopšte stigne do neba.

Nisu svi radnici nežni sa prtljagom

Podsetimo, prošle godine je bio snimak dvojice radnika na aerodromu u Melburnu koji se ludo zabavljaju dok bacaju prtljag na pokretnu traku.

Snimak radnika koji bez milosti bacaju prtljag izazvao je burne reakcije ekipe na internetu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija